Departe de lumea dezlantuita

 Revista VIVA
.

Pentru a face ca vremea sa treaca mai repede, caut tot soiul de preocupari menite sa ma scoata din cand in cand de pe harta timpului. Intr-o astfel de cautare am descoperit restaurantul Phill, o locatie inovatoare din mai multe puncte de vedere.

Adresa: Str. Drumul Potcoavei, Nr. 120, Pipera

Phill este un restaurant gourmet ferit de ochii lumii, alegerea ideala pentru iubitorii gusturilor fine, insa spre deosebire de alte restaurante sofisticate, atmosfera de aici este relaxata. Meniul este structurat sub forma unei calatorii culinare prin toata lumea, oferindu-ti posibilitatea de a alege intre feluri de mancare din diferite tari, ca de exemplu Franta, Italia, Japonia, Thailanda si nu numai.

In timp ce rasfoiam meniul, am remarcat sectiunea Preordered', unde sunt listate delicatesele a caror pregatire necesita cateva zile, precum caracatita la cuptor sau pestele mare de captura. Design-ul modern si original este intregit de Phill, elefantul de patru metri inaltime ce strajuieste scara catre restaurant. El este personajul central al amenajarii. Lui i se adauga paleta cromatica si asocierile de materiale care au urmarit angajamentul afectiv al celor ce patrund in acest spatiu.
 

Sashimi new style – Black Angus beef

Creveti la gratar si asparagus

Fondant au chocolat

GEANINA VARGA:

Phill este un restaurant in care te simti foarte bine,
cu un personal instruit si mâncare savuroasa.
Este perfect pentru familii,
deoarece la parter este un loc de joaca,
unde am organizat petrecerea de cinci ani
a fiului meu, Patrick.
Recomand pastele cu fructe de mare si
sashimi new style, sunt delicioase.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton