Cafeneaua Museo Cafe

 Revista VIVA
.

suc de portocale rosii, mangolassiMangolassi

Ingrediente:
mango
iaurt
menta
zahar brun

si

Suc de portocale rosii cu piersici

 

 

 

 

 

 

 

 

Pietrele nu le inspira pe femei decat in masura in care stralucesc si pot fi facute cadou si peste cinci generatii.

Nu aveam nimic cu pietrele de la Muzeul de Geologie, pana nu am nimerit in cafeneaua din interior. Ai sa spui, probabil, ca o cafenea de muzeu nu poate concura cu multitudinea de locuri imbietoare din apropiere, mult mai cunoscute si populate de indivizi interesanti.

Museo Cafe
Sos. Kiseleff, Nr. 21, Muzeul de Geologie
caffe latte
Caffe latte cu ciocolata

Nu spun ca Museo Café este cea mai potrivita alegere pentru o seara de weekend, dar este locul ideal pentru zilele ploioase de toamna, in care sa-ti tina de urat o carte veche de anticariat si un caffe latte cu ciocolata (aici l-am baut pe cel mai bun din lume). Contrar aparentei de raceala pe care o pot crea peretii inalti, timpul petrecut aici functioneaza ca un calmant pentru firile agitate. Asa ca mai bine iti rupi o ora din viata decat sa ajuti la prosperitatea industriei de calmante.

Gabriela Vranceanu-FireaGabriela Vranceanu-Firea: „ Nu am stiut ca exista un loc precum Museo Café si in Bucuresti. Stiam doar de cafenelele din muzeele pariziene. Totul sugereaza intimitate, bun gust.'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton