Carmen Bruma dezvaluie secretul unei siluete ”Slim”

 Revista VIVA
.

Carmen BrumaEditura „Benefica' a lansat cartea „Slim – Cum am dat jos 30 de kilograme si nu le-am mai pus inapoi', scrisa de realizatoarea TV, Carmen Bruma.

Autoarea dezvaluie secretele unei alimentatii sanatoase si importanta unui program de miscare.

Jurnalista i-a avut ca invitati la lansarea cartii pe Ilie Nastase, Mircea Badea si Andreea Raducan.

Iata mai jos un pasaj din primul capitol al cartii:

„Aveam aproape 16 ani, cand tatal meu, care se decisese sa accepte postul de atasat militar la Ambasada Romaniei la Moscova, a hotarat ca este riscant sa-si lase odrasla adolescenta in tara nesupravegheata. Cred ca a facut bine, pentru ca n-am luat-o pe cai gresite, dar am luat in schimb 30 de kilograme in plus. A fost cea mai cumplita perioada a vietii mele. Mi-a fost greu sa invat limba, sa ma integrez, sa suport frigul, sa-mi fac prieteni, sa-mi gasesc un punct de sprijin de care sa ma agat. Am ales cel mai prost refugiu, MANCAREA, la orice ora si in orice cantitate. Nu poti sa-ti plangi de mila fara o cutie de bomboane de ciocolata in brate… si au rusii niste bomboane… si, uite asa, proaspata Miss Boboc, selectata pentru Miss Adolescenta, s-a trezit, aproape peste noapte, cu 86 de kilograme. Nu mi-a luat mai mult de doua luni.'

 

 

Carmen Bruma, Mircea Badea
Alaturi de iubitul sau, Mircea Badea
Carmen Bruma, Ilie Nastase, Andreea Raicu
La lansarea cartii au fost prezenti si Ilie Nastase si Andreea Raducan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton