Sex and The City: The Movie - Video

 Revista VIVA
.
Atat de asteptat de fanii serialului si de fashionistele declarate, „Sex and The City: The Movie este filmul despre care se spune ca ar putea fi un hit al acestui an.

Strategie de marketing sau nu, „Sex and The City: The Movie a starnit curiozitatea fanilor (sau nu neaparat – numarul celor care le-au acuzat pe cele 4 prietene de superficialitate si snobism e destul de mare) tocmai prin faptul ca nimic – de fapt aproape nimic – legat de acest film nu a fost dezvaluit. Dar cum fructul oprit e mai dulce decat oricare altul (poate pe asta s-a si mizat), toata lumea a devenit brusc interesata de o productie care mai mult se vroia decat se anunta a fi cine stie ce blockbuster. Dupa primele „sapaturi au iesit la iveala cancanurile de culise, scandalurile dintre vedete si echipele lor. „Oaia neagra a iesit Kim Cattrall, despre care s-a spus ca nu si-a dat ok-ul mai devreme pentru ca nu ar fi fost multumita de onorariul care i se oferise, dar si pentru ca rivalitatea dintre ea si SJP iesise mult din matca. In plus, si Cynthia Nixon a anuntat ca isi doreste foarte mult sa se marite cu actuala ei iubita, Christine Marinoni. Insa dupa ce toate astea au fost „passé, interesul tuturor s-a orientat spre film in sine, cum a fost facut, unde si ce noutati aduce.

Sex and The City : The Movie

Dupa „revoltele fanilor nemultumiti ca premiera urma sa aiba loc la Londra, producatorii au calmat masele dezlantuite cu o veste buna: premiera va fi la New York.


BEHIND THE SCENES

Refuzul unui star – Victoria Beckham a primit oferta de a aparea in film (in propriul rol, desigur), dar a refuzat pentru ca avea repetitii cu Spice Girls.

Acceptul altuia – In propriul rol va juca in schimb primarul Michael Bloomberg, iar o aparitie de succes este aceea a lui Jennifer Hudson (Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol secundar – „Dreamgirls), care joaca rolul asistentei personale a lui Carrie.

Trac – In prima zi de filmari, Kim Cattrall a avut emotii foarte mari. „Erau atat de multi oameni pe strada si in jurul nostru, care tipau de bucurie. A fost magnific intr-un fel si totusi infricosator, marturiseste actrita care o interpreteaza pe Samantha.

Sex and The City: The Movie

Tocuri inalte – Pentru Cynthia Nixon prima zi de filmare a fost „foarte salbatica. Iata-ne din nou in tinutele acelea complicate si mai ales pe acele tocuri imense! A trebuit sa invatam din nou cum sa mergem la unison, fara sa facem prea mult zgomot. Dar a fost frumos. Eram ca un organism mare cu 4 capete si opt picioare, spune Cynthia.

Iubiti animalele
– Desi Samantha Jones nu este membru PETA, Kim Cattrall e foarte sensibila atunci cand vine vorba de necuvantatoare. Ea a dorit ca toate hainele de blana pe care le-a purtat in timpul filmarilor sa fie donate catre PETA, care le va oferi oamenilor fara posibilitati, acestia fiind singurii indreptatiti sa poarte blanuri (in lipsa unei alternative).

Filmari in locuri interzise
– Platoul de filmare s-a mutat acolo unde a fost nevoie, fara restrictii. De exemplu in Biblioteca Publica din New York. Si multe alte locuri unde nu s-a mai tras vreodata un cadru pana acum.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton