Povestea de dragoste continuă: Ethan Hawke şi Julie Delpy în Before Midnight

 Adina Rosetti
.

Dacă te numeri printre fanii poveştii de dragoste dintre americanul Jesse (Ethan Hawke) şi franţuzoaica Celine (Julie Delpy), poveste începută în 1995 cu Before Sunset şi continuată în 2004 cu Before Sunrise, atunci cu siguranţă o să vrei să vezi şi ultima parte a acestei serii, Before Midnight, din 28 iunie pe marile ecrane.

 

 

Foto: Northfoto

 

Regizorul Richard Linklater a început această serie acum 18 ani, fără intenţia de a face trei filme, însă succesul poveştii de dragoste dintre Jesse (Ethan Hawke) şi Celine (Julie Delpy) a fost uriaş şi aşa a apărut nevoie de a-l continua.
Noul film îi găseşte pe cei doi protagonişti căsătoriţi, cu copii, aflaţi într-o vacanţă în însorita Grecie. Sunt la fel de tineri în suflet şi plini de spirit şi umor în discuţii, însă nu trăiesc într-o fericire continuă, ci dimpotrivă, sunt măcinaţi de tot soiul de probleme şi frustrări specifice cuplurilor căsătorite, cu copii.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kv6JWoVKlGY[/youtube]
Before Midnight este construit sub forma unei lungi discuţii pe tema dragostei, a relaţiilor, a maturizării, responsabilităţilor şi a vieţii, în general, între cei doi protagonişti care trec, până la miezul nopţii, printr-o multitudine de stări şi sentimente, de multe ori contradictorii. Un film subtil, amuzant şi onest pe care nu trebuie să-l rataţi!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton