Ethan Hawke şi Amalia Enache la proiecţia Before Midnight

 Adina Rosetti
.

Ieri seară, Palatul Copiilor a fost gazda unui eveniment cultural şi caritabil. Actorul american Ethan Hawke a venit la Bucureşti pentru a încuraja investiţiile în educaţia timpurie a celor mai săraci copii din România, cu ocazia premierei ultimului său film, Before Midnight.

amalia si ethan

 

Foto: Facebook / Amalia Enache

 

Premiera a fost organizată de Asociaţia OvidiuRo, cofondată de Leslie Hawke, mama actorului, împreună cu Maria Gheorghiu. Regizorul filmului, Richard Linklater, a fost şi el prezent la evenimentul de strângere de fonduri pentru continuarea programului Fiecare Copil in Gradinita al asociatiei.

 

Evenimentul a fost prezentat de Amalia Enache, care  a trebuit să urce pe scenă şi să improvizeze pentru a-i face pe spectatori să rămână în sală, atunci când proiecţia filmului a fost întreruptă timp de 15 minute, datorită unei defecţiuni tehnice cauzate de caldură. Însă Amalia s-a achitat cu brio de această sarcină dificilă, motiv pentru care a primit de la Ethan  Hawke  „cea mai grozavă îmbrăţişare posibilă”, după cum declara pe pagina ei de Facebook.

 

În curând, mai multe detalii si fotografii de la eveniment pe viva.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton