Lansari DVD: Cantaretii de soul, Atacul rechinilor, Boy A: A doua sansa

 Revista VIVA
.

Cand canicula te tine in casa, una dintre cele mai sigure masuri impotriva plictiselii este DVD-ul.

Luna august a inceput la Odeon Cineplex cu lansarea a trei filme pe DVD: Cantaretii de soul' (comedie cu Samuel L. Jackson), „Atacul rechinilor' (horror), „Boy A: A doua sansa' (drama).

Atacul rechinilor Cantaretii de soul Boy A: A doua sansa

Atacul rechinilor

Rechinii mutanti din experimentele doctorului Craven din „Rechinii ataca” se intorc, de data asta alegand Cape Town-ul din Africa de Sud ca teren de vanatoare. Doua surori, Amy si Samantha, in timp ce fac scufundari langa recif, sunt atacate de un rechin; Samantha supravietuieste. O saptamana mai tarziu, doctorul Nick Harris si asistentul sau prind rechinul si-l etaleaza ca pe noua atractie de la Water World, in detrimentul Sea Word.

Cantaretii de soul

Cand legendarul cantaret de R&B Marcus Hooks moare subit, VH-1 ii invita pe acompaniatorii sai Floyd Henderson si Louis Hinds, „The Real Deal”, la un spectacol comemorativ la Apollo Theater. Floyd, plictisit la pensionare, isi doreste asta mai mult decat orice; Louis, un fost detinut filosof, nu. In plus, exista o vrajmasie intre ei (sotia lui Louis, Odetta, l-a parasit ca sa se casatoreasca cu Floyd – pe care apoi l-a parasit). Floyd il implora, Louis consimte, dar nu vrea sa ia avionul, asa ca pornesc spre L.A. in Cadillacul strident al lui Floyd, avand cinci zile la dispozitie ca sa ajunga la New York.

Boy A: A doua sansa

Jack are un secret cumplit. Este intr-adevar notoriul Boy A (Andrew Garfield) care a comis o crima cumplita cand era doar un copil. Recent eliberat dintr-o inchisoare pentru infractorii juvenili, intra intr-o lume din care n-a facut parte. Este bantuit de trecutul intunecat si este mai mult un baiat decat un om de 24 de ani. Asistentul sau social, Terry (Peter Mullan), vede ca are ceva bun in el si face tot ce-i sta in putinta pentru a-i acorda o a doua sansa.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton