Adevarata placere a succesului

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef Viva!

Ma uit cu mare placere la acest numar al revistei. Imi plac tineretea vedetelor de pe coperta, talentul lui Dragos Bucur, Vlad Ivanov si Corneliu Porumboiu care au facut sa se auda pana acasa aplauzele de la Cannes…

Imi place Nicola care nu se lasa si revine cu o noua imagine si un nou hit. Ma bucur de Sorana Cirstea care spune cu drag ca este romanca tuturor prietenelor ei din generatia noua a tenisului mondial…

Ma amuza pana intr-atat Beth Ditto, incat aproape ca i-am devenit fana. Si cum sa nu-ti placa? Are aproape o suta de kilograme, se considera sexy (!) si, probabil, pentru ca ea se simte atat de bine in pielea ei, a si fost nominalizata la un moment dat la categoria Sexiest Woman of the Year (increderea in sine este, categoric, calea sigura spre succes).

Cred ca oamenii isi scriu destinele, ca taria de caracter, umorul si iubirea sunt cele mai importante accesorii ale personalitatii unui invingator. Si despre castigatori am si scris luna aceasta. Priveste-i, bucura-te de ei cum am facut si noi si invata sa mergi pe drumul pe care ti l-ai ales. Vei cunoaste satisfactia si, mai ales, vei fi admirata cu adevarat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton