Ryan Gosling in Elita Gangsterilor, din 11 ianuarie pe marile ecrane

 Adina Rosetti
.

Cu Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin si Emma Stone in rolurile principale si regizat de Ruben Fleischer, „Elita Gangsterilor” prezinta realitatea unei epoci in care politia Los Angeles-ului lupta din rasputeri pentru a recupera orasul din mainile unui mafiot de temut.

 

In 1949, Mickey Cohen (Sean Penn) e un rege al mafiei nemilos, nascut in Brooklyn, care a reusit sa controleze toate afacerile ilegale, de la cele cu droguri, pana la cele cu arme,  prostituate si jocuri de noroc din vest de Chicago. Mickey isi face afacerile fiind protejat nu doar de oamenii pe care-i plateste, dar si de poliție si de politicienii, pe care ii controleaza. Desi faima gangsterului ii intimideaza pe oamenii legii, brigada secreta LAPD condusa de sergentul John O’Mara (Josh Brolin) si de sergentul Jerry Wooter (Ryan Gosling) nu se lasa impresionata si incearca sa-i zdruncine si sa-i darame imperiul.

 

Scenariul a fost scris de Will Beall si are la baza cartea Elita Gangsterilor de Paul Lieberman, inspirata din fapte reale.

 

[gallery ids=""]

 

Vedete la premiera filmului Gangster Squad: Ryan Gosling, Emma Stone, Sean Penn

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton