Femeile fac mai multe cumpărături online decât bărbații

 Florentina Liutic
.

Cu aproape o săptămână înainte de nebunia campaniilor Black Friday, magazinul online Elefant.ro a anunțat livrarea comenzii cu numărul 1 milion.

 

În plus, mall-ul online a anunțat că în zilele de 12, 13 și 14 noiembrie va sărbători cele 1 milion de comenzi livrate până acum cu o serie de oferte și promoții atractive.  Un alt lucru interesant este că peste 70% dintre cumpărătorii care accesează și plasează comenzi pe site sunt femei. Aceastea sunt atrase de categoriile noi de produse introduse introduse de magazinul online anul acesta, de la cosmetice și parfumuri, până la Home& Deco.

 

Magazinul online a fost creat în urmă cu numai patru ani de câțiva pasionați de carte, printre care omul de afaceri Ion Sturza (Fribourg Capital) și Dan Vidrașcu, actualmente CEO al elefant.ro.

 

Gândit inițial ca o librărie online, magazinul online și-a diversificat foarte mult activitatea în ultimii doi ani, acum fiind perceput ca mall-ul online al familiei.

 

În prezent, cele mai căutate produse sunt parfumurile, accesoriile (genți, ceasuri), cărțile (atât în format tipărit, cât și electronic), jucăriile. Introduse în ofertă de doar câteva luni, obiectele de decorațiuni interioare și cele pentru înfrumusețarea locuinței au intrat rapid în top 5 cele mai căutate produse pe elefant.ro.

 

Diversificarea a fost posibilă cu o echipă de milioane pe care am reușit să o construim în acești ani susținută de un acționariat răbdător, care a înțeles că un business mare în comerțul electronic din România, ca oriunde de altfel, se crește în timp, cu eforturi susținute.' declară Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

 

În 2015-2016, magazinul online se va concentra pe consolidarea afacerii, prin optimizarea operațiunilor dezvoltate în 2013 și 2014. Vor urma, de asemenea, dezvoltări teritoriale, cu focus pe Republica Moldova deocamdată, dar și o promovare mai agresivă în România.' încheie Dan Vidrașcu.

 

Pe termen scurt, focusul va fi pe campaniile de final de an, Black Friday și Crăciun, când elefant.ro speră să adune la cele un milion de comenzi deja livrate cel puțin încă 200.000 în doar o lună (21 noiembrie – 20 decembrie 2014).

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton