Armand de Brignac Rosé Cuvée, cea mai bună șampanie rosé din lume

 Adina Vilcea
.

Descoperă savoarea oferită de Armand de Brignac Rosé Cuvée, desemnată Cea mai bună șampanie rosé din lume' în cadrul competiției Best Wine of the World Competition 2017.

 

Șampania Armand de Brignac Rosé Cuvée a obținut titlul Cea mai bună șampanie rosé din lume', având cel mai mare punctaj în cadrul competiției Best Wine of the World Competition (BWW) pentru 2017. Prestigioasa competiție internațională de vinuri BWW, găzduită de FINE Champagne Magazine și TastingBook.com a avut peste 22 000 de vinuri înscrise, fiind una dintre cele mai mari și cele mai riguroase competiții de vinuri din lume. Această prestigioasă distincție a fost acordată în urma primei runde de voturi din partea iubitorilor de vin și profesioniștilor din domeniu din peste
100 de țări. Runda finală a constat în trei degustări separate fără prezentarea etichetei (blind tastings), moderate de Tastinkbook Pros

Prestigioasa competiție internațională de vinuri BWW, găzduită de FINE Champagne Magazine și TastingBook.com, a avut peste 22 000 de vinuri înscrise, fiind una dintre cele mai mari și cele mai riguroase competiții de vinuri din lume. Această prestigioasă distincție a fost acordată în urma primei runde de voturi din partea iubitorilor de vin și profesioniștilor din domeniu din peste 100 de țări. Runda finală a constat în trei degustări separate fără prezentarea etichetei (blind tastings), moderate de Tastinkbook Pros.

Șampania Armand de Brignac este creată de familia Cattier, ajunsă la cea de-a 13-a generație de producători de șampanie, în satul Rilly-la- Montagne din Montagne de Reims.Familia a deținut și a cultivat podgoria de la 1625, iar scopul lor a fost să obțină un nivel al calității șampaniei care nu a fost atins înainte. Primele sticle de șampanie Armand de Brignac au părăsit cramele din Franța în 2006.

Fiecare pas din crearea unei sticle de șampanie Armand de Brignac – de la recoltare la presare, și până la etichetare, este urmat de o echipă formată din doar 18 persoane. Strugurii sunt selectați din cele mai emblematice sate din regiunea Champagne, adică din Avize, Verzenay, Bouzy, Rilly la Montagne, Chigny-les-Roses și Ludes.

Fără să resimtă presiunea de a produce volum mare și cu un scop susținut în a obține cea mai înaltă calitate, marca Armand de Brignac selectează cei mai buni struguri, astfel încât sucul lor să aibă cea mai proaspătă aromă și cea mai mare aciditate. Apoi echipa amestecă soiurile, pentru a crea un ansamblu perfect.

Fiecare sticlă de cuvée Armand de Brignac este un amestec de trei soiuri distincte, ceea ce înseamnă o complexitate aparte, o bogăție a nuanțelor și a aromelor. Acest trio constituie semnătura distinctă Armand de Brignac . Odată ce sunt umplute, sticlele sunt puse la păstrare în cramele istorice ale familiei Cattier, unele dintre cele mai adânci din regiunea Champagne, și oferind, deci, temperatura optimă.

Fiecare sticlă cu învelișul ei metalic unic este finisată și lustruită manual, și așezată apoi în cutia sa de lemn lăcuit.

În România, șampania Armand de Brignac este distribuită de BDG.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton