Elena Băsescu a plecat din țară împreună cu iubitul, după ce s-a aflat că e însărcinată

 Stamen Diana
.

Elena Băsescu a plecat din țară împreună cu iubitul ei, cu 12 ani mai tânără. Fiica lui Traian Băsescu mai are foarte puțin și naște, însă asta nu o împiedică să călătorească.

Vedeta și-a făcut bagajele și pleacă într-o vacanță, în doi, ea și iubitul ei, Cătălin Tomata, în Roma. Cei doi au fost surprinși împreună în aeroportul din București, înainte de îmbarcare. EBA a recunoscut că este într-o relație cu Cătălin Tomata și că cei doi vor aștepta un copil împreună. Elena Băsescu nici nu se mai gândește la o altă nuntă, după divorțul de fostul soț, Syda.

Este însărcinată în 6 luni

'Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată.  😂 În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu.', a scris Elena Băsescu pe una dintre rețelele de socializare. Vedeta mai are doi copii, o fetiță și un băiat, din căsătoria cu Syda.

Citește și: Cine e tatăl celui de-al treilea copil al Elenei Băsescu. Cătălin Tomata e cunoscut în lumea mondenă

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton