Ce ascunde Nicoleta Nucă în garderobă. A cucerit cu stilul ei eclectic

 Pirvu Cristina
.

Duminică, 12 Mai, urmărește ELLE ON TV la Prima TV (de la 14:30), unde gazda este Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei ELLE.

La rubrica „Operațiunea dulapul' vei descoperi garderoba Nicoletei Nucă – o artistă cu încredere în sine, care a cucerit cu stilul ei eclectic. În viața de zi cu zi, Nicoleta preferă ținute minimaliste și confortabile, iar pe scenă abordează piese vestimentare curajoase. Pentru că Nicoleta a ajuns la maturitate stilistică, se simte bine în pielea ei, știe ce să evite și ce o pune în valoare. În plus, ea colaborează cu designeri români pentru cele mai îndrăznețe ținute!

Vei urmări apoi un interviu cu Andreea Bragă, directorul executiv al centrului Filia, despre o problemă gravă din Capitală: criza finanțării centrului pentru adăpostirea victimelor violenței domestice. Pentru că, așa cum spune Andreea, „Când femeile fug noaptea de acasă, ele nu fug cu un dosar cu șină'.

În plus, află de la echipa de modă ELLE cum poți purta în două moduri diferite același accesoriu îndrăzneț, adică o geantă din paie cu franjuri supradimensionate! Iar din rubrica de beauty vei descoperi cum poți să îți faci singură un machiaj pentru o zi însorită de vară, punând în evidență un ten natural, neîncărcat, pe nuanțe de auriu și texturi fluide.

Mai e putin până la vacanță, așa că stai cu ochii pe ELLE on TV și află noutăți sexy stylish spirited de sezon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton