Zizik, asistenta de la Star Matinal, este însărcinată. Mama ei a leșinat când a aflat că va fi bunică

 Stamen Diana
.

Încă o graviduță în showbiz-ul românesc. Zizik, asistenta de la Star Matinal, este însărcinată. Vedeta așteaptă primul ei copil și este în culmea fericirii. Zizik a mărturisit că mama ei a leșinat atunci când a aflat că va deveni bunică.

Surpriză mare în showbiz! Zizik, asistenta de la Antena Stars, este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta a anunțat că mari emoții că va deveni mamă. Zizik își dorește ca bebelușul să fie fetiță, dar iubitul ei își dorește să fie băiat.

„Sunt foarte emoţionată. Am opt săptămâni, deocamdată burtica e mică. Sincer, şi eu abia am aflat. Doctorul mi-a spus că este mult mai ok şi în siguranţă până nu ştiu că analizele sunt ok, că sunt în perfectă stare. Îmi doresc fată, iubitul meu băiat. Iubitul meu, când am făcut testul, am plâns amândoi, ne-am îmbrăţişat, tremurat, nu mi-a venit să cred că voi fi mama, am 32 de ani. (…) Ne-am cunoscut acum un an, el este din Germania, s-a mutat în România alături de mine”, a declarat Zizik, în direct la Star Matinal.

La 32 de ani, Zizik va fi mamă pentru prima dată. Au plâns de emoții și ea și iubitul ei atunci când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, în Germania, iar bărbatul s-a mutat în România alături de ea.

„Mama a leşinat. A zis: cum?! Nu pot să cred. (…) Nu am stări de rău, nu am greţuri, doar ameţesc câteodată. (…) Mâine vor veni în ţară socrii mari, îi voi cunoaşte”, a mai spus Zizik.

FOTO: Facebook

Zizik, asistenta de la Star Matinal, este însărcinatăZizik, asistenta de la Star Matinal, este însărcinată

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton