Austria - Poftiti in Arena!

 Revista VIVA
.

Partieeeee! Acesta este cuvantul pe care poti sa-l strigi cat poti de tare pe nici mai mult nici mai putin de 165 de km de piste de schi din regiunea Zillertal Arena din Austria.

Orice ai alege dintre statiunile din Zillertal Arena – Zell am Ziller, Gerlos, K¶nigsleiten, Wald sau Krimml – te vei bucura de aceleasi avantaje: partii intretinute impecabil, priveliste mirifica, distractii pentru toata lumea, fani ai sporturilor pe zapada sau iubitori ai iernii si in afara partiilor de schi.

Austria Austria

Sporturi de iarna
Scolile de schi din regiune dispun de o armata de 150 de profesori pentru cei care vor sa se perfectioneze sau sa se initieze in schi sau snowboard.

Austria

Daca ti-e dor de zilele din copilarie in care te dadeai cu sania, cea mai lunga partie de sanius din Zillertal te va face sa te simti ca un pilot de curse. Partia de la Hainzenberg are 7 km lungime si tot atatia de adrenalina pentru pasionatii de actiune!

Vezi statiuni montane din Austria unde te poti distra in vacanta!

Austria

Si tot pentru ei sunt rezervate distractiile precum salturile cu parapanta sau escaladarile. Propunerile celor din Zillertal adresate parintilor ingrijorati pentru copiii lor sunt si ele la… inaltime: la gradinita de schi Arena Center (1.900 m) copiii sunt ingrijiti in cele mai bune conditii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton