VIVA! 10 ani - Fotografii care au facut istorie - Poveste cu Alexandra

 Revista VIVA
.

Adrian Mutu, Alexandra DinuIn cei zece ani de existenta ai revistei VIVA!, sunt unele fotografii care au intrat in istorie, pentru ca reprezentau o premiera absoluta… Altele, in schimb, si-au cucerit locul in galeria „imaginilor de aur, pentru ca, pur si simplu, nu mai pot fi refacute niciodata. Fotografia alaturata ocupa un loc fruntas in aceasta ultima categorie…

Trebuie sa incep cu o marturisire: Alexandra Dinu, acum o buna amica, este singura celebritate care m-a facut sa plang (cu lacrimi adevarate!!!!) in toata perioada cat am fost redactor-sef la VIVA! S-a intamplat in preajma nuntii ei cu Adrian Mutu, cand, prinsa si eu in imaginea lor de „Posh & Becks de Romania, mi-am dorit o sedinta foto cu Alexandra la ultima proba a rochiei de mireasa.

Inutil, probabil, sa va spun ca, desi toate lucrurile erau puse la punct pana la ultimul detaliu, shooting-ul cu pricina nu a mai avut loc, mireasa fiind coplesita de superstitii si anuland sedinta foto cu doar cateva zeci de minute inainte de ora convenita, lasandu-ma nu numai inlacrimata, ci si fara coperta visata la doar o zi distanta de data la care revista trebuia predata in tipografie! Mi-am jurat atunci sa nu mai am de-a face cu ea niciodata, dar, stiti cum e, „never say never, caci un an mai tarziu, cand Alex a sugerat sa ingropam securea razboiului printr-o sedinta foto ai carei protagonisti sa fie ea, insarcinata, si Adrian Mutu, nu am putut sa le refuz cititorilor VIVA! un astfel de pictorial.

Citeste continuarea articolului in numarul de septembrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton