Vacanţele vedetelor - Bikini, Cocktails and Rock’n’Roll!

 Florentina Liutic
.

Când vine vorba de tendințe hot hot hot, vara aceasta vedetele au ales vacanțele la mare. Fie că au preferat destinații exotice, fie in­sule spaniole extrem de calientes, în acest sezon celebritățile au știut ce vor: un bronz perfect! Și parteneri pe măsură!

 

Mădălina Ghenea și Matei Stratan, Ischia

Invitată la Festivalul de Film de la Ischia, Mădălina Ghenea a venit însoțită de noul ei iubit, Matei Stratan. La eveniment a fost prezent și fostul (și cel mai celebru) iubit al român­cei, scoțianul Gerard Butler, alături de logodnica sa, Morgan Brown. Nu știm dacă perechile s-au întâlnit, însă judecând după fotografiile Mădălinei, aceasta a profitat de eveni­ment și s-a plimbat prin Ischia alături de Matei, întocmai ca într-o vacanță romantică.

 

Margot Robbie și Tom Ackerley, Hawaii

Deși presa a cuplat-o cu diverși colegi din industria filmului – Leonardo Di­Caprio sau Will Smith, de exemplu -, actrița din „Lupul de pe Wall Street' are o relație stabilă încă din 2014. Vara aceasta, Margot și Tom Acker­ley au mers într-o vacanță exotică, unde s-au bucurat de liniște și de apele turcoaz ale oceanului. Conform speculațiilor, s-ar părea că această escapadă marchează un moment im­portant din viața lor: logodna. Ipoteza a fost lansată după premiera filmului „Tarzan' din L.A., unde actrița a purtat un inel cu un diamant impresionant.

 

Jennifer Lopez, Miami Beach

E celebră pentru formele ei voluptuoase, dar și pen­tru stilul de viață extrem de dinamic. Deși de-a lungul timpului i-au fost reproșate diverse abateri sau vanități, în ceea ce privește forma fizică, Jennifer Lopez este una dintre celebritățile cu cea mai riguroasă rutină de exerciții fizice. În plus, chiar și în timpul liber, artista este surprinsă jucând volei, alergând prin parc sau plimbându-se pe plajă.

 

 

Kourtney Kardashian, Miami Beach

Când ești una dintre surorile Kardashian, nu trebuie să te mire că paparazzi sunt pe urmele tale chiar și în vacanță. Sora mai mare a lui Kim Kardashian are trei copii împreună cu fostul ei soț, rebelul Scott Disick, de care s-a despărțit anul trecut. Foarte implicată în viața de familie, Kourt­ney petrece cât de mult timp poate împreună cu copiii ei, fie că e vorba de vacanțe mai lungi, fie de escapade distractive la plajă.

 

Jeremy Irons și Danny De Vito, Capri

Prezenți la Festivalul de Film de la Ischia, Jeremy Irons și Danny De Vito au renunțat la smokingurile sobre demne de covorul roșu și au adoptat ținute lejere, de vacață. Cei doi actori s-au relaxat în timpul unor plimbări prin Ischia, fiind surprinși de fotografii veniți la eveniment în timp ce admirau peisajul deosebit al insulei sau luând prânzul la celebrul restaurant Torre Saracena.

 

 

Beyonce și Jay Z, Hawaii

După ce albumul ei cel mai recent „Lemonade a generat un val de speculații conform cărora Beyonce și Jay Z s-ar afla în pragul divorțului, cei doi artiști au ignorat toate discuțiile și s-au aventurat într-o vacanță exotică în Hawaii împreună cu fiica lor, Blue Ivy. În acest timp, cântăreața publica pe rețelele de socializare fotografii în care ea și soțul ei păreau foartefericiţi şi relaxaţi.

 

 Cristiano Ronaldo, Ibiza

 

Cu puțin timp înainte de începerea Campionatului European de Fotbal din Franța, căpitanul Portugaliei s-a relaxat preț de câteva zile într-una din cele mai hot destinații de vacanță, Ibiza. În mod evident, fostul iubit al Irinei Shayk și-a dorit să fie în cea mai bună formă pentru Euro 2016, ceea ce s-a și întâmplat. Cu toate că în finala Campionatului n-a reușit să joace foarte mult din cauza unei accidentări, Ronaldo s-a bucurat alături de echipa Portugaliei de câștigarea marelui trofeu.

 

Alessandra Ambrosio, Ibiza

Luna trecută, celebrul îngeraș Victoria’s Secret s-a bucurat de o vacanță însorită în Ibiza împreună cu logodnicul ei, Jamie Mazur, și cei doi copii ai lor, Anja Louise și Noah Phoenix. Deși aceasta este o destinație foarte populară pentru iubitorii de cluburi de noapte și petreceri până în zori, iată că și vedetele cu copii mici o aleg pentru vacanța lor de vară, datorită plajelor animate și atmosferei deosebite.

 

Kate Hudson, Ibiza

Se pare că în vara anului 2016, cea mai hot destinație de vacanță a fost Ibiza, aici putând fi văzute vedete celebre la Hollywood, artiștii momentului sau supermodelele cu trupuri de zeițe. Când vine vorba de vacanțe, Kate Hudson știe să se distreze și alege cele mai hip locuri de petrecere. Luna trecută, actrița a ales insula spaniolă, unde s-a bucurat de împachetări cu nămol sau plimbări cu iahtul pe mare.

 

CLAUDIA COJOCEA Foto: GULIVER

 

Margot Robbie și Tom Ackerley, HawaiiMargot Robbie și Tom Ackerley, Hawaii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton