Tu esti altfel!

 Revista VIVA
.

Da, da… Tu care citesti acum! Esti altfel… Esti speciala, esti vie, puternica si ai o feminitate cu care esti gata sa seduci pe oricine, oricand. Esti cititoarea VIVA!, o revista care a facut pariul cu scandalul, pe care l-a invins, iata, de 12 ani!

Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, redactor-sef VIVA!

Traim bine, sa stii, impreuna. Noi nu scriem despre asistente tv, tu ne multumesti pentru asta. Noi iti aducem in paginile revistei adevarul spus de vedetele insele, tu faci diferenta si ne alegi tocmai pentru asta. Si asa se intampla de 12 ani. E numarul aniversar pe care ti-l dedicam pentru ca esti inteligenta, pentru ca iei ce e mai frumos din viata, pentru ca intelegi ca bucuria e la fel de importanta ca nostalgia, ca zambetul nu face rau nimanui si ca succesul poate fi vazut si altfel decat ca pe o capra a vecinului.

Citeste, deci, ce ti-am pregatit: Mihaela Radulescu se destainuie din nou! De data aceasta spune povestile celor 12 iubiri ale sale. De fapt, nu sunt toate iubiri in adevaratul sens al cuvantului, unele sunt placeri, altele pasiuni. Dar e mereu interesant sa-i urmaresti mobilitatea afectiva.

Ne place mult relatia Ralucai Moianu cu fiica ei, care, nemaivorbind de cat este de frumoasa, e topita dupa moda (vom elibera peste 20 de ani un post de stilista si o asteptam aici). Razvan si Dani au mereu idei indraznete, iar cand vei vedea pictorialul, vei intelege de ce.

Cum o fi sa traiesti mereu sub lupa, sa pasesti stiind ca de la toc la palarie esti fotografiata si comentata? Nu stiu si nici n-as vrea sa stiu pe pielea mea, dar pot intelege ce inseamna asta vazandu-i pe cei doi Beckham.

P.S: Sarbatoreste cu noi! In numarul viitor vei vedea cine a fost, cu ce s-a imbracat si cum s-a distrat la petrecerea noastra. La multi ani!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton