Mihaela Radulescu - Cele 12 iubiri si placeri ale Mihaelei

 Revista VIVA
.

Mihaela surprinde mereu. De data asta insa, am surprins-o noi, cand i-am propus, prinzand-o in tara pentru o zi, sa fie coperta numarului aniversar si, mai mult decat atat, rugand-o sa facem un shooting… a doua zi. Mihaela a zis „da, poate doar din voluptatea de a simti adrenalina unei astfel de propuneri. Astfel, a devenit proiectul nostru special cu aceasta ocazie, povestind, pentru 12 ani de VIVA!, 12 iubiri, placeri si pasiuni.
 

Mihaela Radulescu Am sunat indelung. Mi-a raspuns, in final, cu o voce abia trezita din somn. De mine, banuiesc, care am prostul obicei sa sun oamenii cu noaptea-n cap. M-a intrebat, folosind timbrul acela nazal, usor amuzat, pe care i-l cunoastem atat de bine: „Daaa! Ce eeee? Arde undeva?' Am ras si am inceput sa vorbim. I-am spus ca ne dorim ca ea sa fie pe coperta numarului aniversar. „Cati ani impliniti?' „12!' Mihaela a tacut si apoi a raspuns: „da'. Si, desi totul parea ca e rezolvat, din acel moment, lucrurile au inceput sa se complice pe masura ce realizam amandoua ca nu exista nicio zi, niciun moment in care sa facem sedinta foto. Mihaela era in tara, dar urma sa plece la Monaco a doua zi. Nu mai venea in Romania pentru multa vreme. Si atunci a fost de acord cu nebunia pe care i-am propus-o: sa facem sedinta foto… a doua zi, inainte de plecare. Si a iesit ce vezi! (Asa ceva nu se intampla, o sedinta foto de coperta se pregateste cu multe zile inainte).

Intalnirea cu ea a fost, ca de obicei, relaxanta. Mihaela este o vedeta care, pe set, este foarte cooperanta. Nu are toane, nu cere nimic in afara de atentia fireasca situatiei. Stie sa lucreze, are ani de experienta in spate, cu toate ca numai experienta se vede, anii, in schimb, nu! Stiu ce vei spune: ca e photoshopata, ca nu e reala, ca am avut noi grija sa arate perfect. Te dezamagesc. Chiar asa arata. Are 42 de ani si pare ca Timpul nu a mai inclus-o in calculele sale.

Ne-a povestit despre cartea pe care urma sa o lanseze, „Intreaba-ma orice', care va aparea la editura Polirom. Era mandra de ea si, mai ales, de faptul ca va avea o aplicatie proprie pe iPad si iPhone. Si, pentru ca cifra 12 revenea mereu in discutia noastra, apropo de aniversarea VIVA! am intrebat-o care sunt cele 12 iubiri, placeri si pasiuni pe care le are. Si ne-a raspuns:

IUBIREA PENTRU:

1.
COPIL
Ayan e fiecare a doua bataie a inimii mele. Datorita lui, practic cea mai frumoasa meserie din lume – cea de mama. Nu exista alta care sa aduca atata bucurie si emotie, atata dorinta de a fi minunata doar pentru o singura fiinta, atata grja si dorinta de a avea raspunsuri la orice… Sa fii o mama buna – asta e adevarata glorie, cred.

Citeste continuarea articolului in numarul de iunie al revistei VIVA!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton