Tom Cruise si Katie Holmes: De la casatorie, la cruciada

 Revista VIVA
.

Chiar daca a trecut peste diferentele de varsta si de statut social, dupa cinci ani de convietuire cu Tom Cruise (50), Katie Holmes (33) alege sa fuga cat mai departe de religia sotului sau si, implicit, de barbatul pe care l-a iubit.

Cu 75 de milioane de ani in urma, Xenu, un dictator intergalactic, controla sapte-zeci si sase de planete suprapopulate in acest colt al galaxiei. Pentru a diminua densitatea populatiei, razboinicul Xenu a aruncat in vulcanii de pe Pamant 13 miliarde de vietati, ale caror suflete s-au imprastiat in toate colturile planetei si s-au atasat mai tarziu fiintelor umane. Povestea suna a roman SF si ii este atribuita, intr-adevar, unui autor de literatura fantastica, L. Ron Hubbard.

Nu a fost insa publicata intr-o carte si nu poate fi cumparata din librarii sau citita in biblioteci publice. Dimpotriva, a fost pastrata in secret pana in 1995, pentru ca este una dintre istoriile care stau la baza doctrinei create de Hubbard, scientologia, si una dintre povestile la care puteau avea acces doar practicantii de rang inalt ai acestei religii controversate. O religie care, astazi, este cauza celui mai mediatizat divort al anului.

PRINS IN CAPCANA

Din momentul in care s-au casatorit in cadrul unei ceremonii scientologice, in castelul Odescalchi din Italia, in noiembrie 2006, Tom Cruise si Katie Holmes, alaturi de fiica lor Suri, au fost urmariti la fiecare pas de presa. Pareau o familie perfecta. Micuta Suri era unul dintre cei mai simpatici si moderni copii de la Hollywood, iar Katie il adora pe celebrul sau sot si il cuprindea tandru in brate la fiecare aparitie pe covorul rosu. Acele zile sunt acum istorie. Dupa cinci ani de casatorie, cand sotul se pregatea sa sarbatoreasca a 50-a aniversare, Katie a inaintat brusc actele de divort. Suntem hotarati sa lucram impreuna ca parinti, pentru a realiza ce este mai bine pentru Suri. Vrem sa ne pastram dreptul la viata privata in problemele care ne afecteaza familia si ne exprimam reciproc respectul pentru angajamentele si credinta fiecaruia dintre noi', au spus presei, intr-o declaratie oficiala comuna.

Gestul nu a luat prin surprindere doar publicul general, ci si pe Tom Cruise insusi, care considera ca a fost prins intr-o ambuscada. Actorul a primit un telefon de la sotia sa, in timp ce se afla in Islanda, pe platoul noului film la care lucreaza, Oblivion', iar in acea convorbire, Katie il anunta ca vrea sa divorteze. Ceea ce il socheaza este cat de meticulos a planificat totul, desi ii spunea in continuare ca il iubeste. El este devastat, iar acest sentiment se transforma acum in furie', a spus un apropiat al actorului. Sfatuita, probabil, de tatal sau, Martin, care este avocat specializat in divorturi, Katie si-a luat mai multe masuri de precautie si si-a pregatit cu atentie strategia: a discutat la telefon cu avocatii numai de pe cartele pre-pay, a cerut sfatul fostei sotii a lui Tom, Nicole Kidman, a concediat-o pe Isabella, fiica adoptiva a lui Tom care lucra pentru casa de moda patronata de Holmes, a inchiriat un apartament in Manhattan si a angajat trei firme de avocatura din state diferite pentru a se ocupa de acte. Cererea de separare a fost depusa in New York, un Stat a carui legislatie diferita de cea din California o avantaja pe Katie, deoarece in cazuri de divort se iau in calcul o multitudine de motive pentru care o casatorie poate fi incheiata.

Autor: Raluca Tamas

Foto: Hepta

Citeste continuarea in numarul de august al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton