Indragostitii din Lala Band

 Revista VIVA
.

Sore (22) si Rapha (19) traiesc cea mai fericita perioada din viata lor. Cei doi protagonisti din „Pariu cu viata', serial ce va fi reluat din luna septembrie la Pro Tv, au acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru VIVA! despre iubirea lor.

I-am intalnit pe Sore si Rapha intr-un weekend la Vama Veche, unde echipa din „Pariu cu viata' lucra intens la filmarile pentru noul sezon. Stafful serialului ne anuntase pe un ton din care intelesesem ca nu este loc de negocieri, ca avem la dispozitie o ora si douazeci de minute pentru sedinta foto. Obisnuiti cu indicatiile regizorale, Sore si Rapha au reactionat rapid la toate cerintele fotografului. Filmarile si repetitiile pentru coregrafie, pe care le aveau trecute in programul aceleiasi zile, nu le-a lasat prea multe momente de relaxare. Asta nu i-a impiedicat, insa, sa fie tandri unul cu celalalt. Si nici sa ne povesteasca despre cum a fost primul lor sarut.

Dragii mei, asta e vara voastra! Sunteti tineri, frumosi, aveti succes si v-ati gasit si sufletul pereche. Cum e sa plutesti pe creasta valului?

Rapha: Multumim! Intr-adevar, viata noastra a luat o intorsatura neasteptata si ne-am trezit intr-o postura la care doar am visat. E frumos cand exista implinire, atat pe plan profesional, cat si pe cel personal, si credem ca, la varsta noastra, nici n-am putea cere mai mult.

Cand am auzit ca sunteti impreuna, am crezut, initial, ca e strategie de marketing! Va cunoasteti de la inceputul serialului, ati fi crezut ca veti fi, intr-o zi, impreuna?

Sore: Noi am fost, in primul si in primul rand, prieteni foarte buni, ne impartaseam aproape tot si ne facea placere sa stam impreuna, zi de zi, la filmare, iar ulterior ne-am format si o gasca de prieteni, astfel incat si timpul liber il petreceam impreuna. Sentimentele au aparut pe parcurs, dar niciunul dintre noi n-a scos o vorba, poate de teama ca nu ar fi impartasite sau de teama ca, daca am ajunge sa fim un cuplu, ar periclita proiectul (la momentul respectiv, personajele noastre nu formau si nici nu era in plan sa formeze un cuplu). Insa lucrurile s-au schimbat si Rapha a facut primul pas si toate s-au aranjat, pentru ca toata echipa vedea cat de transparente sunt sentimentele noastre, deci am primit sprijin total.

La sedinta foto m-am convins ca traiti o perioada fericita din viata voastra. Cum ati caracteriza, in trei cuvinte, ce traiti acum?

Rapha: Nebunie, euforie si echilibru.

Fanii vostri mor de curiozitate sa afle cum ati devenit un cuplu. Cum s-a intamplat efectiv?

Sore: Am avut vreo douazeci de zile in care nu ne vazusem pentru ca eu fusesem plecata din tara, iar, la intoarcere, Rapha m-a surprins, intr-o dimineata, cu cafea, doua bilete spre Praga si un sarut. Am stiut amandoi ca asta trebuia sa se intample, in sensul ca timpul petrecut ca prieteni ne-a ajutat sa formam o relatie solida. Prin urmare, nu mai aveam dubii daca sa fim sau nu impreuna.

Autor: Luana Danet

Foto: Ciprian Strugariu

Stilist: Ana Andrei

  •  

     Citeste continuarea in numarul de august al revistei VIVA!

     

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton