Susan Sarandon - Are 63 de ani, dar merge pe 30

 Revista VIVA
.

Chiar daca este sexagenara, Susan nu arata a bunicuta si nici nu se comporta ca atare. Iar daca intr-o zi va deveni bunica, va fi una nebunatica: ii plac tinereii, este innebunita dupa ping-pong, se tatueaza si vorbeste vrute si nevrute.

Susan Sarandon, Jonatham BricklinSa zicem ca intr-o zi vei purta o discutie destinsa cu Susan Sarandon. Vei pleca de la ea cu trei convingeri: ca trebuie neaparat sa bei ceva, la naiba, viata e prea scurta, ca la 60 de ani ai putea fi inca sexy, de crezi in steaua ta, si ca, draga, ce i-o fi trebuit lui Hillary Clinton sa candideze la presedintie in 2008…

Desi nu recunoaste ca l-ar fi inselat pe Tim Robbins cu actualul iubit, Jonathan Bricklin, modul in care cei doi s-au cunoscut confera un cinism aparte acestei povesti. Actrita i-a propus tanarului sa faca un filmulet special pentru ziua de nastere a lui Tim.

Cu alte cuvinte, Susan se pricepe la toate, de la dragoste pana la politica, de la dezvoltare personala pana la sfaturi despre viata sanatoasa. Dintre ultimele, le amintim pe cele legate de droguri date celor trei copii ai sai. Actrita le-a spus prieteneste ca daca se decid sa ia asa ceva, sa o consulte pe ea prima, stie cel mai bine ce le trebuie. Orice alta femeie/mama/actrita ar putea fi condamnata pentru astfel de afirmatii, dar pe Susan nu se supara nimeni. Culmea, o consideram in continuare o actrita respectabila si ii mai dam o bila alba pentru viziunea sa „open-minded.

Poate pentru ca ne-am saturat de vulpitele prefacute, cu moralitate impecabila si gesturi fara cusur. Sau poate pentru ca visam, in secret, sa ignoram cenzura si sa spunem sus si tare, exact ca Sarandon, tot ce gandim. Susan are motive intemeiate pentru o viziune atat de senina asupra vietii. Are un Oscar (depozitat in baie), a avut o relatie de 23 de ani cu Tim Robbins, mai tanar cu 12 ani, este indragostita de un barbat de 32 de ani, iar viata i-a demonstrat, in general, ca orice ar face, tot in picioare cade.
 

Citeste continuarea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton