Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: "Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei" / EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

În timp ce pentru unii pandemia de coronavirus a fost o adevărată piatră de încercare, Smiley a reușit să depășească momentele dificile, atât datorită prietenilor și fanilor, cu care a ținut permanent legătura, cât și datorită iubitei sale, Gina, care i-a ridicat moralul în perioada de izolare.

Dacă pe mulți declanșarea pandemiei de coronavirus, cu tot cu izolare, i-a făcut să devină mai anxioși, la tine pe Instagram a fost veselie mare. Cel puțin, asta răzbate din poze. Cum ai ieșit din toată această perioadă fără precedent, a modificat ceva în tine?

A fost veselie, recunosc, dar a fost și melancolie uneori, pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la care toți ne-am uitat cu teamă și neîncredere. Nu am avut, însă, niciun motiv de tristețe, Doamne ajută!, suntem sănătoși cu toții, fiecare dintre cei pe care îi iubesc a trecut cu bine peste perioada asta. A fost tare că perioada de după întoarcerea din America am petrecut-o cu doi dintre colegii și prietenii mei de la Ha și a fost ca o tabără băiețească în care am făcut muzică, ne-am jucat FIFA, am mai făcut câte un grătar, am mai cântat.

A fost tare, mai ales că apoi a început „genul programului: romance, pentru că, după izolarea cu băieții, fiecare a plecat la casa lui și am stat cu Gina. Fiecare zi a avut farmecul, bucuria și descoperirile ei în suflet și în casă. Mă bucur că a răzbătut starea mea de spirit pe Insta, am făcut și live-uri pe YouTube, am postat mai des, am vorbit mai des cu oamenii, chiar am făcut lucruri pe care mi le doream de mult.  

„Gina fost lângă mine în toată această perioadă”

Am observat că și Gina apare în live-urile tale, ceea ce pentru o persoană extrem de rezervată din fire trebuie să fie destul de intens. Ai emoții când apare alături de tine în live-uri?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Gina a fost lângă mine în toată această perioadă. Cum am fost foarte activ pe rețelele de socializare și am deschis ușile către casa și viața mea, era firesc să apară și ea. Nu obișnuiesc să vorbesc despre asta, mi se pare că oamenii așteaptă altceva de la mine, iar eu am alte lucruri să le dăruiesc, unele făcute special pentru ei, pe note. (zâmbește) Dar e firesc să-i las uneori să mă vadă așa cum sunt, lângă iubită, lângă părinți, în pantaloni scurți sau cu o ganteră în mână. Ăsta sunt eu. 

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Gina-Pistol-si-Smiley-1-1024×676-1Gina-Pistol-si-Smiley-1-1024×676-1

„Toată lumea are ce are cu părul meu, e incredibil!”

Văd că o tot ameninți pe Gina cu foarfeca pe Instagram, dar mulți ar spune că cel care are nevoie de o tunsoare ești tu. Gina a făcut și ea presiuni în această direcție?

Toată lumea are ce are cu părul meu, e incredibil! (râde) Sunt tabere pătimașe care dezbat cum ar trebui să am tunsoarea, le mulțumesc tuturor pentru interes și implicare. Ba chiar îmi cer și scuze că nu pot face în așa fel încât să-i mulțumesc pe toți.

Citește și:Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore: „Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!” / EXCLUSIV

Toată viața mi-am dorit să am părul lung și mă bucur tare de tot de perioada asta în care îmi port părul cum îmi place mie și cum mi-am dorit de mic. Cât timp mă simt bine cu el așa, nu văd de ce aș interveni în „relația dintre noi, pe care eu o văd în sfârșit foarte echilibrată. (râde)

Cât despre Gina, ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton