Cum arată și cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Bill Gates! Tatăl ei declara acum câțiva ani că-i va lăsa moștenire o ”minusculă” parte a averii de 110 miliarde de dolari

 Oana Popoiag
.

Bill Gates este cel mai bogat om de pe planetă, iar după izbucnirea pandemiei de coronavirus a devenit și cel mai controversat, fiind bănuit că ar orchestra din umbră totul. În ciuda faimei sale, puțini știu cum arată familia acestuia, deși are trei copii frumoși. Fiica sa cea mare, Jennifer, este o tânără extrem de drăguță, care la începutul acestui an și-a anunțat logodna.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Numele lui Bill Gates este pe buzele tuturor. Dintotdeauna în centrul atenției, grație geniului său tehnologic și averii uriașe, a devenit, pe fondul pandemiei de coronavirus, poate cea mai controversată figură din lume. După ce a avertizat în repetate rânduri asupra posibilității apariției unui virus ucigaș, care va devasta planeta, Bill Gates a ajuns în contextul prezent ținta unor teorii ale conspirației ce îl plasează în centrul lumii, orchestrând pandemia de coronavirus.

Fiica cea mare a lui Bill Gates, pasionată de echitație

Paradoxal, deși despre Bill Gates au curs de-a lungul timpului râuri de cerneală, și mai cu seamă anul acesta, despre familia sa se cunosc foarte puține amănunte. Un cuplu discret, Bill și Melinda Gates au trei copii, două fete și un băiat.

Fiica cea mare a fondatorului Microsoft, Jennifer Gates, are 24 de ani și este absolventă a Universității Stanford, promoția 2018, iar în prezent urmează cursurile unei școli medicale din New York. Pasiunea vieții sale este, însă, echitația, Jennifer Gates participând la numeroase competiții, de multe ori împotriva fiicei lui Steve Jobs, care are aceeași pasiune.

La începutul lui 2020, Jennifer Gates a anunțat că se logodește, fericitul ales fiind Nayel Nassar, sportiv de echitație, pe care l-a cunoscut în timpul studiilor universitare.
'Abia aștept să ne petrecem restul vieții împreună, învățând, crescând, râzând, iubindu-ne', a scris Jennifer Gates pe Instagram despre logodnicul ei.

În urmă cu mai mulți ani, Bill Gates, care nu le-a cumpărat copiilor săi telefon mobil până la vârsta de 14 ani, declara că îi va lăsa să-și aleagă propriul drum în viață, precizând că fiecare va primi o 'minusculă parte' din avere. Totuși, atunci când averea tatălui este evaluată la 110 bilioane de dolari, e discutabil cât de puțin înseamnă 'minuscul.'

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton