Shakira - Lupoaica

 Revista VIVA
.

ShakiraStrategie de PR sau nu, Shakira a pastrat un low-profile in ultima vreme. E drept ca nici n-a avut timp de aparitii gratuite, mai ales ca noul album, „She Wolf (lansat chiar luna aceasta), precum si dorinta de a deveni mama au tinut-o foarte ocupata.

Dupa „Oral Fixation 2 (lansat in martie 2006), n-a mai aparut niciun album Shakira. E drept ca au fost lansate doua DVD-uri, „Oral Fixation Tour (noiembrie 2007) si „MTV Unplugged (aprilie 2009), insa fanii adevarati sau chiar simpli admiratori au asteptat cu sufletul la gura sa vada ce piese noi mai scoate artista si mai ales ce dansuri va mai alege pentru aceste melodii. Amintindu-si de „Hips dont lie, fiecare dintre noi s-a intrebat macar o data ce miscari provocatoare va mai inventa cantareata, cunoscuta de altfel pentru talentul ei de dansatoare. Dar si de cantareata. Precum Anastacia, Shakira are un timbru aparte, usor recognoscibil si imposibil de imitat.

Daca in vara am ascultat in premiera piesa „She Wolf (si am vazut un videoclip, cum s-ar spune, „sexy as hell), luna aceasta se lanseaza albumul cu acelasi titlu.

Natural beauty
Sa spui ca Shakira e una dintre cele mai apreciate cantarete/dansatoare e redundant. Probabil ca nimeni nu mai reuseste sa se unduiasca cu o abilitate atat de neobisnuita, daramite sa mai cante (pe bune!) in acelasi timp. Desi e pe alocuri frustrant s-o vezi miscandu-se atat de lasciv, de fiecare data cand se difuzeaza un clip al frumoasei columbience, nu poti sa nu te opresti sa o privesti. In fond, si tu ai putea face la fel daca te-ai stradui mai mult!

Citeste continuarea articolului in numarul de octombrie al revistei VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton