Shakira - Iubeste periculos

 Revista VIVA
.

Shakira (34) a intrat intr-un joc periculos, renuntand la confortul unei relatii de 11 ani cu Antonio de la Rua (36), pentru a se arunca in bratele fotbalistului Gerard Piqué, cu zece ani mai tanar decat ea. Vom vedea cat de fericita este artista de noul clasament amoros pe 7 mai, la concertul din Piata Constitutiei.
 

ShakiraCu aceeasi gratie cu care isi misca soldurile pe scena, Shakira a reusit de-a lungul anilor sa evite scandalurile legate de viata sentimentala. Ocazii periculoase au existat in cei 11 ani de relatie cu Antonio, managerul ei si fiul fostului presedinte argentinian, Fernardo de la Rua, incepand cu zvonurile despre infidelitatea ei si sfarsind cu cele despre infidelitatea lui.

Cumva insa, Shakira a reusit, spre deosebire de alte artiste sexy, sa mentina treaz interesul publicului in primul rand pentru muzica si show-urile sale. Pana de curand. In ianuarie anul acesta, artista, cunoscuta pentru firea discret, a consemnat pe blogul personal separarea de iubitul ei: „In august 2010 am decis impreuna sa ne despartim.(…) Consideram ca este vorba despre o despartire temporara, de o pauza in care sa ne ocupam de dezvoltarea personala. Vom continua insa sa fim parteneri de afaceri. Prietenia noastra este mai presus de orice'.

In lumina ultimelor intamplari din viata ei, cuvintele „despartire temporara' nu par sa aiba insa nicio noima. Shakira tocmai a facut publica relatia cu fundasul de la FC Barcelona, Gerard Piqué, pe care se pare ca a pus ochii inca din primavara lui 2010, la filmarile pentru videoclipul imnului oficial al Cupei Mondiale de Fotbal, „Waka Waka'.

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton