Sex, politică şi scandal. Ce slăbiciuni au cei mai puternici bărbaţi ai lumii

 Adina Rosetti
.

Politicieni care renunţă la mariaje durabile pentru tinere care le pot fi fiice, figuri proeminente acuzate de corupere de minori sau infidelitate, miliardari care au un apetit uriaş pentru foto-modele. Cei mai puternici bărbaţi ai lumii au o slăbiciune: femeile tinere şi frumoase.

 

KMO_060385_02110_2

 

A rămas în istorie ca unul dintre Părinţii Fondatori ai Statelor Unite, cel de-al treilea preşedinte SUA şi principalul autor al De­claraţiei de Independenţă. Totuşi, nu­mele lui Thomas Jefferson apare la loc de frunte şi într-o listă ruşinoasă, cea a celor mai cunoscuţi politicieni impli­caţi în scandaluri sexuale. După ce soţia sa, Martha, a murit, se pare că Jefferson a trăit cu o concubină, Sally Hemmings, o sclavă cu care politicia­nul a avut mai mulţi copii. Timp de două secole, relaţia dintre Jefferson şi sclava lui a fost subiect de controversă, până în anul 2000 când, în urma unor teste ADN ale urmaşilor politicianului, s-a obţinut dovada clară că fostul preşedinte a avut o lungă relaţie cu respectiva sclavă.

Cazul lui Thomas Jefferson este cel mai vechi scandal sexual din sfera po­litică. De când e lumea însă, bărbaţii puternici – fie datorită poziţiei sau funcţiei pe care o deţin, fie datorită averii – şi-au dorit relaţii cu multe fe­mei tinere şi frumoase, de cele mai multe ori mult mai tinere decât ei. Re­gii egipteni pretindeau ca sclavele lor să fie tinere şi frumoase, iar guvernato­rii tuturor regiunilor din Egipt erau da­tori să trimită cele mai frumoase fete ca sclave în palatele regale. Politica, banii şi sexul sunt strâns corelate, pen­tru că puterea seduce sexul opus şi creşte încrederea în sine a celui care o deţine. Şi astfel se nasc infidelităţile, hărţuirea sexuală şi comportamentul indecent, pe scurt, scandalurile.

Citeste continuarea in numarul de august al VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton