Party VIVA! 360°

 Florentina Liutic
.

Mai în glumă, mai în serios, în redacția VIVA! obișnuim să spunem că, dintr-un an, 6 luni pregătim petrecerea VIVA! și 6 luni continuăm să vorbim despre cum a fost.

 

luana-danet-editorial

 

Luana Danet, Redactor sef VIVA!

În această ediție, aveți ocazia să descoperiți pe parcursul a 16 pagini pline de strălucire atmosfera de la petrecerea anului. Până atunci, câteva detalii de culise: de dimineață, toată echipa noastră și-a dat întâlnire cu vedetele la Beauty District, unde ne-am lăsat răsfățate de cei mai buni make-up artiști și hair stiliști.

 

La prânz, am mai verificat încă o dată toate detaliile la Palatul Mogoșoaia, unde seara urmau să sosească cei mai importanți oameni din televiziune, muzică, film, advertising, design și industria de frumusețe. La ora 7 seara, copleșite de emoție, am intrat în rolul de gazde. Deși vremea nu a ținut cu noi și o ploaie de vară ne-a stricat puțin socotelile, vedetele au avut răbdare și au așteptat minute în șir pentru o fotografie pe covorul roșu. Pentru că petrecerea VIVA! este singurul eveniment din România unde se stă la coadă pentru o astfel de fotografie! Le mulțumim tuturor pentru prezență și vă invităm să le admirați și comentați ținutele în paginile acestei ediții.

 

Descărcați gratuit aplicația Junaio, scanați fotografiile marcate cu bulină și puteți admira ținutele vedetelor 360º! În plus, pe contul www.youtube.com/wwwVivaro puteți vedea mai multe imagini video de la cea mai așteptată petrecere a anului!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton