Monica Bellucci şi Vincent Cassel, frumoşi şi separaţi

 Adina Rosetti
.

Legătura lor a fost încă de la bun început aparte prin însuşi faptul că au ales să stea în oraşe diferite, chiar şi după ce au devenit părinţi. Locuind în Italia, Franţa, Anglia sau Brazilia, cuplul Bellucci-Cassel a evitat monotonia şi s-a clasat în topul celor mai frumoase poveşti de dragoste. Asta până când şi-au zis „basta' / „cest fini!

hepta_1468496

Despre ea s-a spus că ar fi mai frumoasă decât Angelina Jolie şi că ar avea atâta forţă media­tică încât el, deşi carismatic, masculin şi foarte sexy, a fost numit „domnul Bellucci. E preţul pe care l-a plătit şi Guy Ritchie atunci când a decis să-şi unească destinul cu Madonna şi a ieşit din umbra ei abia odată cu divorţul. Francez fiind, şic şi şarmant, Vincent Cassel nu a părut că suferă de sindromul soţului aflat în spatele celebrităţii soţiei (aşa cum a păţit rebelul Bobby Brown pe când era căsătorit cu Whitney Houston sau chiar prinţul Charles şi Lady Di). Ac­torul n-a făcut caz de gura lumii şi a în-ţeles că showbizul poate face casă bună cu viaţa privată atâta timp cât te gândeşti doar la ce e bine pentru tine.

Eu şi soţia mea suntem două «animale » foarte diferite. Cred că acesta este secretul relaţiei noastre de 18 ani, declara acum câteva luni Vincent Cassel pentru revista Closer, într-un moment în care nimeni nu bănuia ce avea să urmeze. Diferenţa dintre cei doi şi carierele lor solicitante au fost două dintre argumentele care i-au determinat să locuiască separat, în oraşe diferite – el la Paris, ea la Roma sau Londra, devenind astfel unul dintre puţinele cupluri celebre, dacă nu chiar singurul, care au adoptat acest stil de viaţă. De-a lungul anilor, cei doi nu s-au sfiit să-şi dezvăluie părerile despre viaţa personală şi felul în care înţelegeau ei să-şi trăiască iubirea. De exemplu, Bellucci a spus că nu ar deranja-o ca Vincent să o înşele dacă ar sta departe unul de celălalt mai mult de două luni. „Pentru mine, esenţiale sunt respectul şi certitudinea că cel de lângă mine îmi va fi alături la greu. Acestea sunt aspecte mai importante decât fidelitatea. În plus, „nu ştii niciodată cât poate dura o căsnicie. Azi totul e bine, dar peste un an… e greu de anticipat, declara actriţa pentru revista Grazia din Italia. De curând însă, cei doi au anunţat că urmează să divorţeze de comun acord. Simplu, sec şi fără loc de speculaţii tabloide. De fapt a fost un singur zvon, răspândit de media din Azerbaijan, potrivit căreia actriţa ar avea o aventură cu Telman Ismailov, un afacerist bogat, căsătorit şi cu doi copii pe deasupra. Idila ar fi început se pare încă din 2009,  atunci când Monica a fost invitată la deschiderea unui hotel de lux din Tur­cia construit de el. Posibil, dar parcă greu de crezut…

 

Citeşte continuarea în numărul de octombrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton