Monica Bellucci - Natural Born Beauty

 Revista VIVA
.

Monica BellucciAre o frumusete care sfideaza perfectiunea, e casatorita cu Vincent Cassel, impreuna au o fetita adorabila, iar acum este din nou insarcinata. Si atunci de ce locuiesc in orase diferite? Cum poate cineva sa stea departe de ea, fie si pret de o clipa?

Monica Bellucci e frumoasa. Bine, de fapt, e foarte frumoasa, e incredibil, inexprimabil, inimaginabil de frumoasa. Si asta fara sa tinda spre prototipul frumusetii comerciale, usor anorexice, cu forme conturate abil de vreun estetician priceput, prototip pe care oricum nu-l agreeaza. Ba dimpotriva. „Nu as putea niciodata sa locuiesc la Hollywood. Acolo oamenii sunt obsedati de tinerete si frumusete mai mult decat noi. In America, actritele ajunse la 40 de ani parca innebunesc. Dar si industria filmului cauta numai tineri. In plus, prefera si un alt gen de femei. Eu nu voi fi niciodata foarte slaba. Am si nascut si apoi am fost cam lenesa. Mie imi place sa mananc. Cui ii pasa? Sunt naturala.

Dincolo de asta, pentru felul in care arata de vina e si metabolismul, acelasi care in cazul ei functioneaza perfect, in timp ce alte femei se chinuie luni bune sa scape de kilogramele in plus acumulate cu prisosinta in timpul sarcinii. Monica baga insa mana in foc ca totul tine de starea de spirit, ca frumusetea vine intr-adevar din interior, din felul si mediul in care traiesti si de la oamenii cu care te inconjori. „Ma simt foarte bine cu mine insami, dar nu pentru ca sunt frumoasa. Cunosc multi oameni frumosi care duc o viata groaznica, nu se simt confortabil cu ei insisi. Asta nu tine de felul in care arati, ci de cum te simti. Eu sunt o persoana norocoasa, pentru ca sunt foarte iubita. Am o familie minunata.

Citeste continuarea articolului in numarul de ianuarie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton