Mircea Badea si Carmen Bruma - Antrenament in 2

 Revista VIVA
.

Pana acum au refuzat sa apara impreuna intr-un pictorial, desi li s-au oferit multi bani sa o faca. Cu totii stim ca Mircea este un adversar al afisarii publice a sentimentelor si relatiilor (eu, ca redactor-sef al unei reviste in care tocmai despre asta este vorba, nu pot sa-i dau dreptate, dar asta nu inseamna ca nu-i respect opinia). Si, cu toate acestea, ce cauta cei doi pe copeta Viva?

Amandoi arata foarte bine. Fac sport (si nu din acela declarat, ci chiar muncit cu sudoare si efort). Cred in miscare. Cred ca se poate face ceva pentru ca obezitatea infantila, capitol la care stam foarte bine, sa dispara sau macar sa se diminueze. Cred intr-o viata sanatoasa si sunt capabili si dispusi sa devina modele in acest sens. Au declarat razboi bolilor cardiovasculare din cauza carora se moare in tara asta pe capete, iar VIVA! le-a oferit campul de batalie, armele si… apa. Asa ca le-am propus sa devina imaginea unei campanii pe care o vom demara la sfarsit de mai si care se va numi „Vedete la ora de sport.

Carmen Bruma, Mircea Badea

Vei afla la momentul potrivit despre ce va fi vorba. In principiu si in avanpremiera, nu e nimic foarte complicat: vom invita vedete, care la randul lor vor invita oameni obisnuiti care fac parte din publicul lor, sa alerge impreuna intr-un parc, timp de o ora, duminica dimineata… O ora de sport poate face minuni si cei doi, impreuna cu invitatii lor si ai nostri, te vor scoate din case si iti vor da intalnire in parcurile mari ale Bucurestiului.

In plus, si lui Carmen si lui Mircea, le-am oferit spatiul si libertatea sa ti se adreseze direct, de aceea mai jos, vei citi cuvintele lor despre aceasta propunere, despre aceasta campanie.

Dincolo de asta, trebuie sa-ti povestesc impresii de la shooting… Ce am vazut? Am vazut ca se inteleg bine, ca au aceleasi gusturi, care, chiar daca nu s-au potrivit uneori cu ale noastre, am avut rabdarea si intelepciunea de a le accepta.

Citeste continuarea articolului in numarul de mai al revistei Viva!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton