10 ani!

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu, Redactor-sef Viva!

Da, implinim 10 ani si, intr-un asemenea moment, suntem tentati sa facem un „inventar'… Cate sedinte foto s-au facut in VIVA! pana acum? Probabil peste 700. Cate exclusivitati? Nu le-am numarat.

Cata lume a fost in revista noastra? Toata. Vorbesc despre statistici seci care, de fapt, nu intereseaza pe nimeni. Mai bine sa-ti povestesc despre oameni. Ii vei cunoaste pe cei mai multi dintre cei care au construit cu efort, dar si cu mare placere aceasta revista de la primul numar pana acum (pag. 10).

Ne vei vedea, de aceea, intr-o formula largita: redactia actuala, langa care se afla cativa dintre cei care au condus destinele acestei publicatii sau pur si simplu i-au adus continut si imagine si care, nu numai ca nu au parasit presa, dar acum sunt responsabili de alte proiecte la fel de cunoscute.

Sunt, de fapt, mult mai multi decat cei din imagini. Mult mai multi. O intreaga echipa care a facut ca aceasta revista sa capete prestigiu, importanta, greutate. Oameni din spatele aparatului de fotografiat sau cei din fata computerelor, care si-au petrecut zile si de foarte multe ori si nopti, pentru ca VIVA! sa apara mereu proaspata, minunata mereu. Iarta-ne patetismul. Dar cand ne uitam la vraful de reviste ce s-au adunat de-a lungul acestor ani, ne vine a ura, cu o cupa de sampanie in mana, „La multi ani!'

P.S. – Din acest numar incepand, vei citi, luna de luna, pana in mai 2010, povestea unei fotografii care a facut istorie la vremea ei. Si, de asemenea, timp de un an de acum incolo, coperta VIVA! va purta insemnul celor 10 ani impliniti. Vom sarbatori astfel, timp de un an. Va fi poate, mai in gluma, mai in serios spus, cea mai lunga petrecere din istoria unei reviste.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton