Laura si Smiley - Summer Love

 Revista VIVA
.

Laura (29) si Smiley (28) pozeaza impreuna o data pe an si atunci o fac pentru coperta VIVA! Am putea spune ca am devenit barometrul relatiei lor care dureaza de trei ani si jumatate. Vara aceasta am luat temperatura apei alturi de ei si ne-a dat cu plus. Cei doi au planuri mari pentru la toamna.

Laura Cosoi, SmileyDimineata de iulie, un Mercedes GLK gonea spre mare cu boxele la maximum. In fata, stateau un baiat somnoros si o blonda frumoasa. Somnorosul era Smiley, blonda – Laura Cosoi. Melodia care rasuna pe Autostrada Soarelui era ultima idee a lui Smiley, nascuta la studioul lui de productie, HaHaHa Production, pentru proiectul Radio Killer, in care are mare incredere. „Melodia asta o sa rupa lumea in doua, va spun', ne-a explicat artistul care nascocise cantecul chiar in noaptea dinaintea intalnirii noastre.

Ne grabeam spre mare pentru ca aveam o misiune, shooting-ul de coperta, si pentru ca Smiley urma sa se intoarca in Bucuresti in aceeasi zi pentru un casting la care era factor de decizie. Laura avea sa-si petreaca weekend-ul in Vama Veche, acolo unde ii place ei cel mai mult. Chiar si catelul Jazz, primit in dar de la Smiley acum trei ani, a fost declarat „vamaiot'. Jumatatii masculine a cuplului, in schimb, nu-i place marea, pentru ca nu intelege de ce i-ar face cuiva placere sa stea la soare cat e ziua de lunga.

La prima vedere, el pare pragmaticul si ea visatoarea. Ea este foarte vorbareata si frapant de sincera, el pare ceva mai rezervat, dar fara sa se ia prea in serios. Iata cum explica Laura: „noi simtim la fel, dar ne manifestam diferit. Nu-ti imagina, totusi, ca Andrei (n.r. numele real al lui Smiley este Andrei Maria) e un tip rece. Daca nu ati fi voi acum cu noi, m-ar pupa nonstop si m-ar tine in brate.' Ar fi absolut firesc pentru orice barbat sa vrea sa fie cat mai aproape de Laura. Are ceva din Brigitte Bardot si Sophia Loren, un pic din Ornella Muti si aminteste de Anita Ekberg, dar nu are nimic din aroganta unei dive.

Citeste continuarea articolului in numarul de august al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton