Kate Middleton & Printul William: Emotii la palat

 Adina Rosetti
.

S-au zis vrute si nevrute despre ducesa de Cambridge si posibilitatea ca ea sa devina mama. Ba chiar s-a zvonit ca, de fapt, printul William nu s-ar grabi sa faca acest pas, ca nu e pregatit sa renunte la cariera militara. Totul s-a lamurit dupa ce Casa Regala Britanica a anuntat oficial ca  ducesa este, in sfârsit,  insarcinata.

 

 

Nu s-au grabit sa devina parinti, insa de curand, ducele si ducesa de Cambridge au facut un anunt pe care toata lumea il astepta de ceva vreme: Kate este, in sfarsit, insarcinata. Partea mai putin buna este ca ar fi o sarcina toxica, motiv pentru care a fost internata pentru cateva zile la un spital privat din Londra. Fireste ca ducesa a primit cele mai bune ingrijiri pentru ca sarcina sa fie in siguranta si bebelusul sa vina pe lume in cele mai sigure conditii. Stirea face lumina intr-un noian de supozitii care ajunsesera sa fie destul de incomode la Palatul Buckingham. In urma cu ceva vreme, la un simplu search pe Google puteam afla ca: ducesa de Cambridge este insarcinata, ca nu este insarcinata sau ca nu va putea vreodata sa fie insarcinata din cauza unor probleme medicale pe care le-ar fi dezvaluit chiar Camilla, Ducesa de Cornwall. E adevarat ca printul William a marturisit ca ii place foarte mult sa fie in serviciul Royal Air Force si ca ii este greu sa aleaga intre cariera si familie, dar in acelasi timp a recunoscut ca isi doreste sa aiba copii.

 

De Claudia Cojocea

Foto: Hepta

 

Citeste continuarea in numarul de ianuarie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton