Jojo - O mama cool

 Revista VIVA
.

Pentru Jojo („Serviciul Roman de Comedie', Pro TV) a inceput o viata noua. Are un baietel superb, de numai doua luni, si se pregateste sa debuteze in primul lungmetraj dupa un scenariu de Toni Grecu.

Jojo, arati senzational dupa nastere! Felicitari! Cum ti-ai revenit asa de repede? Care este secretul?
Nu exista secrete. Exista dorinta, in schimb. Dorinta de a face lucruri bune pentru tine. Eu am crescut in acest spirit. Am fost educata sa am mare grija de mine, iar meseria pe care am ales-o nu a facut altceva decat sa intareasca principiile pe care mama mea mi le-a format. Consider ca mai ales noi, femeile, ne suntem permanent datoare sa ne tratam asa cum se cuvine. Eu am fost atenta cu mine mereu. Inainte, in timpul sarcinii si acum, dupa. Vreau sa fiu frumoasa. Vreau sa arat bine. Vreau sa fiu ingrijita. Secretul meu este vointa.

Imi amintesc cat de eleganta erai la petrecerea VIVA! Ai fost o gravida foarte sic care pana in ultima clipa nu a renuntat la tocuri. Multe mamici spun ca nu mai au timp de ele si ca se gandesc numai la copil. Tu cum te descurci, cum te imparti?
Eu imi voi face mereu timp pentru mine. Chiar daca sunt un om cu multe responsabilitati. Am muncit foarte mult intotdeauna si, chiar si in perioada imediat dupa nastere, am avut foarte multe de facut. Un lucru a ramas insa neschimbat: imi amintesc mereu de mine. Am grija de fiul meu, de sotul meu, de toate proiectele mele profesionale, de tot ceea ce cuprinde universul meu in aceste momente dragi, insa, de cate ori pot, ma intorc la mine.

Ce simti cand privesti o fiinta atat de mica care are nevoie de tine in permanenta?
De cand sunt mama sunt tot eu… dar cu mult mai mult in plus. Venirea pe lume a copilului nostru m-a facut sa ma descopar altfel ca femeie, ca individ, ca spirit. Daca pana acum eram o luptatoare, acum ma simt imbatabila. Pentru ca am cel mai important motiv din lume sa castig:  fiul meu.

Citeste continuarea articolului in numarul de septembrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton