Stralucire si stil, 100% fara matreata cu NIVEA

 Revista VIVA
.

NIVEA iti propune samponul anti-matreata NIVEA Pure Gloss, partenerul perfect in lupta impotriva matretii, care ii ofera parului atat ingrijirea de care are nevoie cat si stralucire de perle.

Samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Gloss are la baza Sistemul Liquid Clear pentru a indeparta matreata pana la 100% si pentru a preveni reaparitia ei.

Pe langa Sistemul Liquid Clear, acesta include proteine de perle, rasfatandu-ti parul si oferindu-i o stralucire deosebita, facandu-l in acelasi timp suplu si matasos.

Liquid Clear contine Climbazole si Piroctone Olamine, pentru a indeparta ciuperca Malassezia Furfur, principala cauza pentru aparitia matretii.

Pe langa acestea, Polidocanol-ul, ingredient cu rol de calmare, inlatura iritatiile scalpului si il ajuta sa se regenereze.

Compatibilitatea la nivelul pielii a fost testata dermatologic, iar formula samponului are un PH echilibrat, fiind potrivit si pentru utilizarea zilnica, neincarcand scalpul si nici parul cu reziduuri.

Gama de sampoane NIVEA Pure Anti-Matreata include:

  • samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Gloss
  • samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Repair
  • samponul Anti-Matreata NIVEA Pure Color

Gama Nivea Pure anti-matreata

Pret recomandat: 12,57 lei (250 ml) si 17,48 lei (400 ml)

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton