Iulia Vantur - Adevarul despre iubirea ei

 Revista VIVA
.

Despartirea Iuliei de Marius Moga a tinut multa vreme prima pagina a ziarelor. Apoi presa i-a atribuit o noua relatie, pe care vedeta Pro Tv a negat-o. Care este de fapt adevarul? La 28 de ani, Iulia Vantur are curajul sa vorbeasca cu sinceritate despre viata ei amoroasa.

Iulia Vantur are o aparitie foarte studiata. Isi alege cu grija cuvintele, vorbeste exact atat cat trebuie si are principii foarte clare cand este vorba despre munca ei. S-ar putea spune ca este printre putinele vedete care se pot inscrie in noua generatie de dive. Iulia prezinta Stirile Pro Tv in diminetile de weekend alaturi de Cosmin Stan si concursul „Dansez pentru tine, ajuns la al saptelea sezon, in fiecare vineri, alaturi de Stefan Banica. In timpul liber merge la teatru, continua cursurile de actorie, danseaza, are un program organizat de intretinere la sala de sport, scrie in jurnalul personal, iese cu prietenele in oras, la concerte, spectacole, stand-up comedy, film, cunoaste oameni noi, petrece timpul cu catelusul ei, Ghizmo, sau apare in reviste. De data aceasta pozeaza intr-un pictorial special, intr-o locatie somptuoasa si raspunde unor intrebari foarte personale.

Iulia Vantur

M-am tot gandit cum sa incep acest interviu si de fiecare data tot la despartirea de Marius Moga am ajuns. Ma intreb daca, in urma acestui eveniment, esti trista sau dimpotriva…
Trista sau fericita? Imi este greu sa dau un raspuns transant. Orice om, proaspat iesit dintr-o relatie, ramane cu un gol in suflet, pe care il umple treptat cu alte lucruri frumoase, care-i fac placere, care ii aduc bucurie. Daca ar trebui sa raspund printr-un cuvant, acela ar fi optimista. Am avut o relatie frumoasa, cu sentimente speciale, am invatat multe despre mine, despre Marius, despre o relatie in doi, asa ca acum merg mai departe cu un alt bagaj, mult mai voluminos. Pastrez amintirile frumoase, momentele de fericire si un prieten. Acum am pasit cu incredere intr-o noua etapa a vietii mele, pe care o descopar cu entuziasm si curiozitate. Fiecare perioada vine cu invataturile ei, cu satisfactii, bucurii, incercari. Trebuie sa treci prin toate firesc, sa-ti oferi linistea de a te privi cu sinceritate, pentru a te cunoaste mai bine, pentru a deveni mai puternica.

Cat a durat sa te obisnuiesti cu statutul de femeie singura?
Nu am avut acea perioada de amortizare. Nu am avut decat o perioada scurta de trecere de la o stare la alta pentru ca presa, oamenii din jur au reactionat imediat. Si nu sunt o femeie singura. Am o familie foarte frumoasa care ma iubeste, prietene care tin la mine, imi sunt alaturi in orice clipa. Am o viata sociala care nu-mi permite oricum sa fiu singura.

Citeste continuarea articolului in numarul de aprilie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton