Despre criza, in toate felurile

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

E deja un cliseu: traim vremuri de criza. Dar aceasta nu este numai financiara. Este si de idei, de sentimente, de bun-simt si de modele.

Societatea, mai cu seama cea romaneasca – care ma intereseaza mai mult chiar si prin prisma faptului ca sunt strans legata de ea – a ajuns in deriva.

Este evident ca se asteapta, mai mult decat oricand, sa vina de undeva salvarea! Nu stiu cum se va rezolva pe plan financiar, ca daca as sti, nu as mai avea biroul pe Buzesti, dar cred ca stiu care este solutia in planul omenesc pur si simplu. Am aflat, de pilda, ca sambata dimineata, la Teatrul National din Bucuresti (si poate ca nu numai aici) sunt cozi pe patru randuri. Nu se mai gasesc bilete la niciun spectacol.

Prietenii si cunoscutii au reinceput sa vorbeasca despre carti, asa cum nu i-am prea mai auzit inainte. Nu mai iesim la restaurant, ci am reinceput sa ne vizitam acasa (va aduceti aminte ca mai acum 2 ani se spunea ca masa acasa la prieteni a devenit un nou trend?!). Redescoperim metroul, tramvaiul, autobuzul (sigur, n-ar strica sa vina mai des)… Parca ne intoarcem in timp… Ritmul a incetinit…

Horia Brenciu vorbeste chiar in acest numar despre strategiile pe care le are, ca artist, in aceasta perioada (pag. 30). Mihaela Nicola a scris o carte despre bunul-simt, din care reinvatam sa ne purtam „cu manusi (pag. 48). Ne-am propus, deci, sa vorbim despre oameni care fac ceva cu adevarat, care sunt celebritati si nu se scuza pentru asta si incearca sa-si foloseasca talentul pentru a da speranta.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton