Intrebari grele

 Revista VIVA
.
Cristina Stanciulescu
Cristina Stanciulescu Redactor-sef VIVA!

Citesc blogurile vedetelor, pe de o parte pentru ca ma obliga meseria si, pe de alta, pentru ca imi place, recunosc.

Nu le voi comenta, nu asta mi-am propus. Vreau doar sa remarc un „post' al lui Cabral ce reproduce o serie de 19 intrebari care circula pe internet.

Aceste intrebari sunt amuzante, formulate in joaca, dar unele mi s-au parut chiar dificile. „Iti mai aduci aminte de momentul acela de acum 5 ani, cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum?' Intrebarea, care-i apartine lui Mihai Bendeac, m-a luat pe nepregatite. Mi-am raspuns: „nu, nu-mi aduc aminte'. Si sunt sigura ca am avut zeci de momente de nervozitate sau dezamagire acum 5 ani. Si acum 10. Si acum 2. Chiar si ieri!

Cabral insusi a formulat o alta: „daca viata este atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac?' Nu stiu, Cabral, nu am aflat inca de ce. Raspunsul ar putea fi legat de sistem, societate, reguli stupide, prejudecati, temeri, prostie, lene, lasitate… Si mai e una: „Ce e mai rau, sa esuezi sau sa nu incerci?' (Bobby Voicu). Si aici raspunsul e lung, pentru ca presupune eterna dilema: ce e mai bine, sa fii „nebun' sau intelept? Recunosc ca m-au pus pe ganduri aceste intrebari, care, chiar daca sunt o joaca, te fac sa te gandesti la tine. Si, uite asa, as putea completa setul cu urmatoarea: „Cand a fost ultima oara cand te-ai gandit la tine?'

P.S. – Am incercat sa le punem si pe vedetele acestei editii in fata unor intrebari despre ele insele. S-au descurcat bine, au avut ce povesti si au dovedit ca stiu exact ce vor.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton