Ilinca Vandici – 30 de lucruri învăţate în 30 de ani

 Florentina Liutic
.

 Vara aceasta Ilinca a împlinit 30 de ani, ocazie cu care am invi­tat-o să ne enumere, cu bune și cu rele, cele mai importante lucruri pe care le-a descoperit în toți acești ani. De la lecții precum aceea de a spune „te iubesc' mai des, până la bucu­rii precum aceea de a culege ananas în Hawaii sau de a face plajă în Caraibe.

ilinca

  1. Mi-am îndeplinit visul, acela de a lucra în televiziune. Cred că meseria ne alege pe noi și nu invers! Îmi iubesc meseria!
  2. Mi-am cumpărat o casă. Am vrut întot­deauna, prin tot ce am realizat în viață, să las o urmă pe acest pământ, o moștenire. Am început prin a-mi cumpăra o casă!
  3. Am ajutat copii defavorizați. Sunt anu­mite lucruri care mă împlinesc, care îmi îmbogățesc sufletul și mi-l ridică la un alt nivel de spiritualitate! Acesta este unul dintre ele!
  4. Am evoluat spiritual. Am descoperit că viața nu înseamnă doar muncă, mâncare, distracție, iubire! Viața înseamnă energie, zâmbete din partea oamenilor dragi, lecții învățate din fiecare lucru mărunt, dorința de autodezvoltare, cunoaștere personală, activarea unor informații pe care toți le avem, însă nu toți putem profita de ele!

  1. M-am reinventat. Consider că cea mai mare calitate a omului de televiziune este puterea acestuia de a fi mereu actual, de a avea forța să o ia de la început, mereu cu zâmbetul pe buze!

Continuarea în numărul de AUGUST al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 AUGUST. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton