Horoscopul lunii august 2016

 Florentina Liutic
.

Leu 23.07-23.08

Dacă până acum, în viața ta, nu s-a adeverit zicala „ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea îndeplini”, în august ai toate șansele să-i descoperi înțelesul. Gândește-te bine înainte de a verbaliza o anumită dorință și fii atent să nu-i rănești, gratuit, pe cei din jur. Ai în vedere faptul că unii oameni pot greși, fără să-și dea seama. Fii mai înțelegător!

 

Horoscope-3-768x656-1

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

O lună lejeră, așa cum era de așteptat, mai ales că atmosfera relaxantă de vacanță pare a-i fi cuprins pe toți cei din jurul tău. Vei avea parte de zile liniștite, lipsite de evenimente spectaculoase ce te-ar putea scoate din zona de confort.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

În ultima vreme ți-a fost destul de greu să te relaxezi, din cauza unor probleme care ți-au afectat mai ales viața personală. Prin urmare, simți o nevoie foarte mare de evadare, de care vei avea parte, din fericire, luna aceasta.

 

SCORPION 24.10-22.11

S-ar putea ca un prieten foarte bun să propună o ieșire neprogramată într-un loc special, în care să te simți ca într-o vacanță în toată regulă. Retrăiește alături de grupul tău de amici farmecul taberelor de altădată.

 

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

De ceva vreme, confuzia a fost cea mai frecventă dispoziție în care te-ai aflat fără să poți face ceva în privința asta. Deși ai petrecut mult timp întorcând situațiile pe toate părțile, mai mult ai adâncit misterul. Totul se va limpezi în curând!

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Din punct de vedere profesional nu se întrevăd schimbări importante, însă personal ai putea avea parte de câteva surprize foarte plăcute. E posibil să cunoști o persoană care să-ți placă în mod deosebit și care să-ți rămână alături mult timp.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Ai așteptat cu nerăbdare cea mai relaxantă lună din an, însă ar fi bine să nu-ți pierzi vigilența, dat fiind că nu e exclus să te confrunți cu situații oarecum ciudate. Atenție la bunurile personale, să nu le pierzi sau să-ți fie furate.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Peștii fac parte dintre zodiile pentru care august nu aduce relaxarea specifică unei luni de vacanță, ci mai degrabă o accelerare a ritmului în plan profesional. Rezolvă cu atenție sarcinile de serviciu, dar nu te epuiza!

 

BERBEC 21.03-20.04

Pentru nativii acestei zodii, ultima lună de vară le aduce o serie de mici surprize. Primești mici sume de bani, diverse cadouri de la cei dragi sau invitații la tot felul de evenimente foarte interesante.

 

TAUR 21.04-21.05

Un membru mai în vârstă din familie se confruntă cu probleme serioase de sănătate și s-ar putea ca acum să fie mai multă nevoie de ajutorul tău decât a fost până acum. Rezolvă-ți celelalte probleme și fii alături de cei dragi când au nevoie.

 

GEMENI 22.05-21.06

Multe dintre dorințele pe care ți le-ai pus la începutul anului pare că s-au îndeplinit fără prea mult efort din partea ta. Apreciază tot ce ți s-a întâmplat favorabil până acum și străduiește-te să fii la înălțime și de acum încolo.

 

RAC 22.06-22.07

Situația ta din punct de vedere personal nu te mulțumește pe deplin. Ți-ai dori ca persoana iubită să te surprindă mai des cu gesturi romantice, însă nimic nu se va schimba fără o comunicare eficientă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton