[EXCLUSIV] Anda Adam merge mai departe

 Adina Rosetti
.

Proaspat despartita de iubitul ei, Victor Slav, cu care a avut o relatie de sase ani, Anda Adam (32) nu se teme de statutul de „single' si incearca sa treaca peste impasul din viata ei cu fruntea sus.

 

 

Anda, ultima data te-am vazut la o prezentare de moda Rhea Costa. In ultima vreme, iesi des la evenimente mondene. E o noua placere a ta sau o evadare?

Am un program zilnic infernal, insa incerc pe cat posibil sa particip la evenimentele importante la care sunt invitata, din respect pentru organizatori si pentru public. Nu o pot considera o evadare, ci o activitate normala din viata unei persoane publice. Este necesar sa fii prezenta acolo unde se afla cei din lumea in care te invarti.

 

Care sunt placerile tale secrete?

Sunt o persoana deschisa, sincera si ceea ce imi place sa fac zilnic este deja cunoscut de public: muzica, sportul, stilul de viata sanatos, filmele romantice si dragostea.

 

Nu pot sa nu ma gandesc la sedinta foto pe care am facut-o cu tine si Victor in 2007, cand abia va mutaserati impreuna. In ce stare de spirit erai atunci si cum esti acum?

Imi place sa cred ca orice om evolueaza in bine odata cu trecerea timpului. Ne-am maturizat, am trecut prin multe perioade frumoase si prin multe incercari. Fiecare etapa a unei relatii are frumusetea ei. Nu inseamna tot timpul ca inceputul este mult mai frumos decat ce urmeaza. Sedinta foto de atunci este unul din momentele de care imi voi aminti cu drag tot timpul.

 

De Luana Danet

Foto: Edward Aninaru

 

Citeste interviul integral in numarul de decembrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton