Editorial octombrie 2014: Globul de cristal

 Florentina Liutic
.

Oana

Oana Popoiag – Redactor-sef adjunct

 

S-au tipărit sute de cărţi despre cum să mergi mai departe, zeci de cărticele lucioase cu aforisme despre înţelepciune te aşteaptă pe rafturile librăriilor, pe Pinterest găseşti numeroase citate de îmbărbătare. Iar dacă nu le cauţi, sigur le vei găsi în feed-ul vreunui prieten care a avut o revelaţie la miculdejun.

 

Bine ar fi ca o frază să-ţi poată schimba starea, dar dacă ar fi atât de simplu, cabinetele psihologilor ar da toate faliment într-o noapte.

 

Vedeta VIVA! din această lună, Simona Pătruleasa, nu trăieşte nici ea într-un glob de cristal. Dimpotrivă , a avut un an atât de greu, încât abia aşteaptă să vină 2015. După ce am închis reportofonul, la finalul discuţiei cu ea, mi-am dat seama că foarte puţini oameni ar avea puterea şi dorinţa de a vorbi deschis despre un subiect atât de sensibil precum pierderea unei sarcini. Simona merge mai departe avându-i alături pe soţul său, Sabin, şi fiica lor de 3 ani, Ingrid.

 

Peste Ocean, viaţa nu este cu nimic diferită. Comediana Joan Rivers a trăit 81 de ani intenşi, dar nu feriţi de probleme. Sinuciderea soţului său, cu care fusese căsătorită 22 de ani, urmată de o perioadă de declin profesional, au adus-o la capătul puterilor. Umorul sarcastic (şi poate diamantele) a ajutat-o să depăşească, însă, momentele grele şi să-şi recâştige faima de divă absolută. Uneori, şi o oră petrecută răsfoind paginile unei reviste poate avea efect terapeutic, iar luna aceasta îţi oferim multe poveşti şi multă culoare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton