Editorial august 2014: Invitaţie la visare

 Florentina Liutic
.

Am învăţat pe de rost Autostrada Soarelui. Nu din maşină, nu conduc, ci de la calculator, privind zecile de fotografii postate pe Facebook de cei aflaţi în drum spre mare.

 

OanaOANA POPOIAG, Redactor-sef adjunct


 

Pe de altă parte, deşi pe reţelele de socializare pare că toată lumea e într-o vacanţă permanentă, în jurul meu văd numai oameni trişti că nu au apucat să plece încă nicăieri. Pentru cei deja bronzaţi, dar şi pentru cei care ne citesc din birouri (puţină visare nu strică) am pregătit un număr orbitor ca soarele unei după-amiezi de august.

 

După-amiază care începe pe o plajă din Mamaia, unde Andreea Bănică şi fiica ei de cinci ani, Sofia, fac colecţie de melci. La fel ca mulţi alţii, Andreea nu are o vară tocmai lipsită de griji, ba chiar a încetat să aibă vacanţă la vârsta de 4 ani, când a început să muncească pentru prima dată. Motiv pentru care acum se bucură întreit de timpul liber alături de familia sa.

 

Aşa cum se bucură şi cele 8 vedete ale căror sfaturi de vacanţă îţi vor servi cu siguranţă drept ghid de călătorie. Iar dacă vrei să completezi acest ghid, în paginile de shopping şi beauty vei găsi tipsuri pentru o vacanţă pe croazieră sau una orientală.

 

Desigur, nu se poate să fie soare peste tot. Putem numi doi oameni cu o vară tare ocupată: Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş, care ne-au vorbit despre controversata plecare de la Cronica Cârcotaş ilor şi despre noua lor emisiune.

 

O lună însorită, indiferent unde te afli!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton