Editorial August 2013: Scurta vară fierbinte

 Adina Rosetti
.

Îţi vine să crezi sau nu, jumătate din vara asta a trecut. Au mai rămas doar 31 de zile super hot, aşa că dozează-ţi inteligent energia şi trăieşte fiecare secundă la maximum!

 

luana danet

Pentru o aventură la mare, lasă-te inspirată de look-ul rock al Innei, cântăreaţa care are un succes uriaş în Mexic, iar în Turcia şi Spania a urcat în topuri mai sus decât Rihanna sau Black Eyed Peas. Întâlnirea cu ea a fost o adevărată surpriză: la 26 de ani, Inna a devenit o fabrică de hit-uri, iar explicaţia succesului ei imens este că a ştiut să îşi aleagă o echipă de profesionişti pe care o respectă şi o ascultă.

Dacă eşti pregătită pentru o experienţă limită, mai ai timp să îţi programezi pentru august o vacanţă în Africa. Dana Războiu a povestit în exclusivitate pentru VIVA! despre întâlnirile pe care le-a avut pe continentul contrastelor.

Pentru cine vrea să se bronzeze pe una dintre plajele incluse în „Top 10 Best Beaches, avem 3 recomandări însoţite de lucrurile indispensabile pentru valiza de vacanţă. Aşadar, fie că alegi Corsica, Bora Bora sau Lefkada, nu uita să iei cu tine şi exemplarul VIVA! de august. Mai ai încă multe lucruri de descoperit! Lectură plăcută la plajă!

 

Luana Dăneţ

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton