Coincidente si Sarbatori fericite

 Adina Rosetti
.

Decembrie 2012. Romanii sunt cuprinsi nu numai de febra alegerilor, ci si de febra cumparaturilor de Craciun. Cum de problema alegerilor sunt alte publicatii indreptatite sa se ocupe (e adevarat ca si VIVA! a analizat in aceasta editie alegerile din SUA, dar numai prin prisma vedetelor care s-au implicat in cele doua campanii), va propun sa va lasati cuprinse de spiritul Sarbatorilor si sa porniti intr-o goana nebuna prin magazine.

Foto: Marius Baragan

Daca cititi aceste randuri, inseamna ca deja v-ati facut cel mai frumos cadou: editia VIVA! decembrie, care va rasfata din nou cu exclusivitati: Anda Adam a acceptat sa vorbeasca despre despartirea de Victor Slav, iar de la Andreea Raicu, pe care am vizitat-o chiar la ea acasa, am aflat secretul noii povesti de iubire cu tenismanul Horia Tecau, dar si detalii despre experienta traita intr-un ashram, in India.

 

Si daca Andreea s-a redescoperit pe sine in India, Dan Chisu si Smiley au trait o poveste interesanta tot departe de casa, intr-un hotel din Ho Chi Minh. Asadar, amuza-te pe seama coincidentelor din viata a doi burlaci celebri care, fara sa stie unul de celalalt, au lucrat independent la cate un proiect despre… „cai verzi pe pereti'.

 

In speranta ca nu veti alerga dupa iluzii in aceasta luna de poveste, va urez Sarbatori fericite!

 

 

Luana Danet

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton