Alegeri in SUA. Vedetele fac politica

 Adina Rosetti
.

America a ales: Obama ramane inca 4 ani cel mai puternic om al Planetei. In toata campania electorala, fiecare dintre cei doi candidati a fost sustinut de vedetele de la Hollywood in feluri dintre cele mai diverse. Iata pâna unde au mers ele pentru favoritul lor si cum au reactionat la aflarea rezultatelor.

 

Barack Obama , Michelle Obama, Sasha Obama, Malia Obama in noaptea alegerilor din SUA

 

Intr-un concert recent unde a fost huiduita zdravan pentru curajul de a fi amestecat muzica cu politica, Madonna isi indemna fanii: „Nu ma intereseaza cu cine votati cata vreme il alegeti pe Obama. „Serios, acum. Nu conteaza cu cine votati, important este sa va asumati responsabilitatea pentru viitorul tarii noastre. Mergeti la vot, a adaugat ea in tentativa de a imbuna partea de public gata sa transforme show-ul intr-un eveniment sangeros.

 

Asa cum s-a mai intamplat si in alte campanii electorale, vedetele din America si-au luat in serios rolul de formatori de opinie si s-au straduit, fiecare in functie de tabara aleasa, sa faca mesajul politic cat mai accesibil cu putinta. In acest sens, Sarah Jessica Parker a precizat lamuritor: „Stiu ca sunt femei care il sustin pe Mitt Romney si-mi este greu sa le inteleg, dar sigur nici Miranda, nici Carrie, nici Charlotte si nici Samantha nu l-ar vota vreodata. Mai degraba ar face ceva groaznic decat sa-l sustina pe el.

 

Si chiar daca America a fost reprezentata in batalia electorala de doua minoritati, atat candidatul democrat  de culoare cat si republicanul mor­mon cu cinci copii au imbiat natiunea cu promisiuni cat mai convingatoare.

 

De Claudia Cojocea

Foto: Hepta

 

Afla pe cine au sustinut vedetele din SUA din numarul de decembrie al revistei VIVA!

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton