Cindy Crawford - Sfideaza timpul

 Revista VIVA
.

Cindy CrawfordCand vine vorba de Cindy Crawford, e greu sa mai gasim ceva nou de spus. Cine e si ce a facut celebrul supermodel, acum Ambasador Omega? Un scurt reminder, in cele ce urmeaza.

Fie numai si pentru ca a fost, vreme de 4 ani, sotia lui Richard Gere si tot o putem considera pe Cindy Crawford una dintre cele mai invidiate femei din lume.

Nu mai luam in calcul toti anii in care a dominat podiumurile si a prezentat colectiile celor mai exclusivisti designeri din lume, ca a fost pe coperta unor reviste ca Vogue, W, People, Harpers Bazaar sau Allure, ca, alaturi de Naomi Campbell, Linda Evanghelista, Christy Turlington sau Claudia Schiffer, a intrat in istoria modei la capitolul „Cele 5 supermodele ca a aparut (si mai apare inca!) in topurile celor mai frumosi oameni din lume!

Si nici ca, la 43 de ani, presa scrie despre ea ca arata minunat si fara make-up, in conditiile in care machiajul a devenit o conditie sine qua non pentru ca „vedetele care se respecta sa iasa din casa. Si poate tocmai de aceea, din 1995 Cindy este Ambasador Omega (produsele Omega fiind disponibile in reteaua magazinelor Cellini).
 

Citeste continuarea articolului in numarul de iulie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton