Antonia - Primele fotografii cu fiica ei, Maya

 Revista VIVA
.

De cand a devenit mama, viata Antoniei (21) se imparte intre prima ei dragoste, muzica, si minunea de numai doua luni pe care o tine in brate, Maya. Vincenzo (23) este alaturi de cele doua fete din viata lui si sustine, ca orice italian adevarat, conceptul traditional de familie.

Antonia, MayaDupa 15 ani petrecuti in America impreuna cu mama ei, Antonia s-a intors in Romania cu gandul de a se lansa in muzica. Dar pentru ca, asa cum spunea John Lennon, viata este ceea se intampla atunci cand noi suntem ocupati sa ne facem planuri, destinul avea sa-i rezerve Antoniei o mica surpriza.

Nici nu se uscase bine cerneala pe publicatiile care elogiau piesa „Shake it mamma si ii prevedeau Antoniei un viitor stralucit, ca frumoasa cantareata si-a si pus intre paranteze cariera muzicala. Indragostita de italianul Vincenzo, Antonia a ramas insarcinata si a plecat cu alesul inimii in orasul natal al acestuia, Castellammare, pe Costiera Amalfitana, la sud de Napoli. Peisajul mediteranean cu pini sculp-tati de briza marii, livezi nesfarsite de lamai si maslini, leandri si palmieri a inlocuit cu succes lista de concerte in strainatate si planurile pentru un videoclip de succes.

Citeste continuarea articolului in numarul de decembrie al revistei VIVA!
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton