Acasa la Raluca Lazarut

 Revista VIVA
.

Acum trei luni, Raluca Lazarut (28), prezentatoarea Super BingoMetropolis (Antena 1), s-a mutat in casa noua. Ne-a promis un pictorial in exclusivitate si s-a tinut de cuvant: ne-a invitat la ea chiar inainte de a da petrecerea de casa noua.
 

Raluca LazarutAm gasit-o pe Raluca in noul ei apartament dintr-o zona linistita din nordul Bucurestiului, stand la o masa alba, rotunda si savurand o cafea dintr-o ceasca delicata de portelan. Alaturi, o cutie roz, in forma de inima, plina cu bomboane de toate felurile si un imens buchet de trandafiri rosii. Un adevarat decor pentru o piesa romantica in care Raluca joaca alaturi de iubitul ei, medicul Tiberiu Eremia, de mai bine de un an.

Draga Raluca, tu esti Scorpion si trebuie sa marturisesc ca nu ma asteptam la o casa atat de romantica. Exista si Scorpioni romantici?
(rade) Stii ca asa se spune: daca vrei sa-i faci o radiografie unui om, trebuie sa-i calci pragul casei. Sa inteleg ca locuinta m-a dat de gol… (rade) Sunt romantica, dar oarecum atipica. Nu gasesc romantismul intr-un apus de soare petrecut alaturi de omul drag, nici intr-o camera plina de lumanari aprinse sau petale de trandafir, n-o sa gasesc niciodata romantice gesturile barbatului de langa mine care imi va cadea in genunchi, nici ale celui care-mi va citi o poezie cu lacrimi in ochi. Toate astea mi se par sabloane, manifestari copiate si gesturi ridicole.

Citeste continuarea articolului in numarul de decembrie al revistei VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton